Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Τα "ορφανά" στο Δήμο Ωρωπού:ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ

Επισκόπηση πέντε χρόνων,με τη δική μου αλήθεια!!!
 ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ:
ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ "ΘΩΜΑ"
Να πως δημιουργήθηκε η δημοτική παράταξη,"πρώτα ο δημότης"!!!!!!!!
Ένα συνονθύλευμα στελεχών-παραγόντων,που δεν ανήκαν σε συγγενείς πολιτικούς χώρους,με στόχο να φτάσουν στην ανάληψη της εξουσίας, και να μετονομαστεί η παράταξη "πρώτα η πάρτη μας",αφού κατάφεραν πρώτα να διαλύσουν την παράταξη του Κωστάκη,την "αυτοδιοικητική συνεργασία"και να δημιουργήσουν 'ετσι το πρώτο "ορφανό".
-Και τι να κάνει τώρα ο Κωστάκης;;;;;ψάχνεται;;;;;;να πάει που;;;να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Μαλακάσα;;;;;;;;Και αν ο συνδυασμός που επιλέξει δεν έρθει πρώτος στη Μαλακάσα;;;ΠΑΛΙ ΟΡΦΆΝΙΑ;;;;να το ρισκάρει;;;;;;;
Τι του μένει;;;;;;Να διαθέσει καμιά εικοσαριά χιλιάδες ευρουλάκια και σαράντα ένα υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους,δεν είναι εύκολο,αλλά θα το προσπαθήσει....  ζωντανεύοντας την "αυτοδιοικητική συνεργασία"γιά να βρεθεί στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!!!Υπάρχει και ένα τραγούδι του Πάριου...."ποιο καλή μοναξιά..!!!!!"
-Έχουμε τώρα τον Ανδρέα!!!!ψάχνεται;;;;;Ψάχνεται πολύ!!!!!να είναι υποψήφιος με το Γιώργο;;;;;και αν δεν εκλέγει;;;;το πιθανότερο!!!!Να είναι υποψήφιος με το Διονύση;;;;;;και το Λιμενικό Ταμείο;;;;θα ξεχασθεί;;;;;Ο Ανδρέας θα ψάξει να βρει έναν νέο συνδυασμό ,στά μέτρα του,για να εκλεγεί Δημοτικός σύμβουλος στα σίγουρα!!!!!Τώρα αν δεν τα καταφέρει είναι ένα άλλο θέμα!!!!Δέν έχασε και η Βενετιά βελόνι!!!!!
-Θα ξέχναγα τον Δημήτριο, εκ Πολυδενδρίου ορμώμενος. Ο Δημήτριος,με όποιο συνδυασμό επιλέξει να είναι υποψήφιος έχει πολλές πιθανότητες εκλογής !!!!!!Είναι πλήγμα για το Θωμά.Η στάση του στο θέμα της διαχείρισης των απορριμάτων του έχει δώσει πόντους !!!!!Ανύπαρκτος ο Θωμάς στο Πολυδένδρι!!!Μήπως νομίζει ότι μπορεί να τον σώσει στο Πολυδένδρι ο Δημήτριος,μεταφερόμενος από το Καπανδρίτι(ορφανό του Οικονομάκου);;;;;ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ!!!!!!
Υπομονή έρχεται και δεύτερο και τρίτο και τέταρτο μέρος. Αυτά κάνει η απλή αναλογική!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: