Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Η "προσωπική" μου στάση στίς Δημοτικές εκλογές

Το τελευταίο διάστημα δέχομαι διάφορα μηνύματα-παροτρύνσεις,να ξεκαθαρίσω τη στάση του BLOG και  του γράφοντος σε σχέση με τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. 
-Το ξεκαθαρίζω εξ αρχής,με την απλή αναλογική,καθοριστικό δεν είναι ποιος θα εκλεγεί Δήμαρχος αλλά ποιοι θα αποτελούν το δημοτικό συμβούλιο!!!!!!
-Οι υποψήφιοι δήμαρχοι,αλλά και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι,περισσότερο οι πρώτοι,λιγότερο οι δεύτεροι,είναι άτομα γνωστά στη τοπική κοινωνία,όχι μόνο για τα ουσιαστικά  και τυπικά τους προσόντα,αλλά και για την πολιτική και κομματική τους τοποθέτηση,ακόμα και αν δεν έχουν ενεργό ρόλο στα πλαίσια κάποιου κόμματος. Η πολιτική τους προτίμηση είναι βασικό κριτήριο επιλογής.
-Τι σημαίνει ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος και μόλις εκλέγει ψηφίζει τον υποψήφιο της δεξιάς Πατούλη στη ΚΕΔΕ.....!!!!!!!!
-Επί της ουσίας:οι λογικές της καταγραφής και της καθαρότητας,οδηγούν στην απομόνωση,πάγια προσωπική άποψη...τώρα την ενστερνίζονται αρκετοί!!!!Το κριτήριο δεν είναι απαραίτητα κομματικό,πρωτεύοντα ρόλο παίζουν το πρόσωπο του υποψήφιου και οι συμμαχίες στις τοπικές κοινωνίες .Κατά συνέπεια θα είμαι δίπλα σε ένα διευρυμένο προοδευτικό αυτοδιοικητικό σχήμα.
Έρχεται το ΠΕΜΠΤΟ ΜΕΡΟΣ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ "ΟΡΦΑΝΑ"...πάντα με τα δικά μου μάτια!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: