Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

ΜΕΡΟΣ ΠΕΜΠΤΟ:Τα "ορφανά"στο Δήμο Ωρωπού

Ο "μουτζούρης" του Αυλώνα!!!
Ρε Θωμά,πολύ "μαύρο" το 2014!!!Ο "μουτζούρης" είναι εδώ!!!δεν έφυγε!!!!!!Τον βλέπω ποιό "μαύρο"τον ερχόμενο Μάιο
Να τι συνέβη στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές στον Αυλώνα.
-Ο Αυλώνας εκλέγει επτά Δημοτικούς Συμβούλους. O Θωμάς κατέλαβε την τέταρτη θέση με 263 Ψηφοδέλτια!!!!!!Ο Νόντας,πρώτος με 737 ψηφοδέλτια. Δεύτερος ο Γιώργος με 472 ψηφοδέλτια.Τρίτος ο Γιάννης με 464,ακολούθησε πέμπτος με μικρή διαφορά από τον Θωμά ο Παναγιώτης και έκτος κατατάγει ο Μιχάλης.
-Με τον καλπονοθευτικό νόμο των προηγουμένων εκλογών ο Θωμάς κατάφερε....δεν το κατάφερε....."έκλεψε"!!!!!τέσσερις δημοτικούς συμβούλους!!!!!!
-Εδώ να δεις ορφάνια και ορφανά που γεμίζει δίκαια η απλή αναλογική!!!!!πολλά ορφανά ρε Θωμά!!!!που να απαριθμείς ένα......ένα................εσύ και η Φρειδερίκη....!!!!!!Εδώ είναι αυτό που λέμε "εκλογικός θάνατος"!!!!!
-Πολύ κοντά,να μην πω σίγουρα,ο Θωμάς στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές δεν θα εκλέξει κανένα δημοτικό σύμβουλο........ο εχθρός,είναι προ των πυλών!!!!!Ξαναρώτα τον Φανάρα ....τον δημοσκόπο...σε έχει ενημερώσει πλήρως........ξαναρώτα!!!
Και πως θέλεις ρε Θωμά,να εκλέξεις έστω και ένα δημοτικό σύμβουλο, όταν κατάφερες,εδώ που τα λέμε, όχι και με μεγάλη δυσκολία,να έχεις απέναντι σου το σύνολο των
Δημοτικών Συμβούλων που εκλέγονται στον Αυλώνα.Ρε Θωμά,μήπως είναι όλοι τρελοί;;;;;;;;ΘΩΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΕΣΥ ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΕΙς!!!!

-Είδες και έπαθες στις προηγούμενες εκλογές να φτιάξεις ψηφοδέλτιο...μήπως λέω ψέμματα!!!!!Ποίος ρε Θωμά έβαλε τίς πλάτες στον Αυλώνα για πάρτη σου;;;;;;;;;Ο Νίκος Τσεβελέκος!!!!!και που είναι σήμερα;;;;;;;;ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ!!!!!Ο Νίκος, έξυπνος-νοήμων,...ήλθε.....είδε....σας γνώρισε και από τη καλή και από την ανάποδη και τρεχάλησε!!!!!
-Θωμά,ο Αυλώνας θα έχει πολύ "μαύρο",ο "μουτζούρης"δεν έφυγε!!!!!έμεινε!!!!Σε βλέπω με ένα δεμάτι σανό....αλλά ο "μουτζούρης"δε βοσκάει!!!!!
Θωμά,έμεινες "αμανάτι"!!!!!!!!!!!!!!!!
Πάντα με τα δικά μου μάτια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

αυτά γίνανε το 2014,το 2019;