Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Η Ρένα Δούρου σήμερα στο Γραμματικό σε ανοικτή συγκέντρωση στις 20.00μμ.

Η νέα περιφεριάρχις Αττικής, Ρένα Δούρου, πριν ακόμη αναλάβει επίσημα τα καθήκοντα της και αναγνωρίζοντας εμπράκτως, ότι τα σοβαρά θέματα της Περιφέρειας δεν μπορούν να περιμένουν την γραφειοκρατική ολοκλήρωση των διαδικασιών, θα βρεθεί στο Γραμματικό, για να εκφωνήσει ομιλία για το ζέον θέμα του ΧΥΤΑ – ΧΥΤΥ ή όπως αλλιώς μπορεί να ονομαστεί, πάντα επιμελώς και ευσχήμως , προκειμένου να γίνεται όλο και πιο εύπεπτο, το εργολαβικό “αναπτυξιακό- περιβαλλοντικό” όραμα.
Τα περιβαλλοντικά ζητήματα είναι γνωστά. Τα είχε αναδείξει και ο Ν. Χουντής, στο ευρωκοινοβούλιο με την εξαιρετική δουλειά του πάνω στο θέμα. Άλλωστε, η δουλειά του Ν. Χουντή, σε επίπεδο έρευνας αλλά και παρεμβάσεων, ερωτήσεων και παρουσιάσεων, οδήγησε στην αναστολή των εργασιών για την fast track κατασκευή. Τώρα, η νέα περιφερειάρχις, με όπλα την έλλειψη κοινωνικής συναίνεσης για το “έργο” όπως και την πλούσια επιχειρηματολογία και στοιχειοθέτηση που έρχεται από τη δουλειά του Ν. Χουντή, έρχεται να χαράξει από κοινού με τους πολίτες, πολιτική πάνω στο θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων.
Στις 27/6 στο Γραμματικό, καλό θα είναι να δηλώσουμε συμμετοχή όλοι όσοι είμαστε στους δήμους της Ανατολικής Αττικής. Ειδικά στους όμορους δήμους. Άλλωστε, τα ίδια συμφέροντα οργανώνουν και επιδιώκουν ανάλογα ή αντίστοιχα εγχειρήματα και στην περιοχή μας.
Στις 27/6 λοιπόν, στο Γραμματικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: