Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Η κα Βαρνάβα υποψήφια Δήμαρχος

κα Βαρνάβα, θα διεκδικήσετε τη θέση του Δημάρχου Ωρωπού στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές;  

Στο ερώτημα σας αν θα διεκδικήσω τη θέση του Δημάρχου στον Ωρωπό σας δηλώνω χωρίς κανένα ενδοιασμό  ότι θα είμαι υποψήφια  δήμαρχος της ΔΗ.Σ.Ω. στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές. Πολλοί συνδημότες μας εκτιμούν τον τρόπο λειτουργίας μας. Είμαστε ανοιχτοί  να συζητήσουμε   νέες ιδέες και  απόψεις  με ανθρώπους που έχουν τη διάθεση  να συνεισφέρουν στην πρόοδο   του Δήμου. Ήδη   νέα πρόσωπα μας πλαισιώνουν και ενδιαφέρονται για τη ΔΗ.Σ.Ω. Είμαι αισιόδοξη ότι οι συμπολίτες μας θα εμπιστευτούν μια γυναίκα στη θέση του Δημάρχου για να νοικοκυρέψει και να βάλει σε μια τάξη τα Δημοτικά πράγματα! Ετοιμάζω ένα νέο Δημοτικό ψηφοδέλτιο με πολλά νέα πρόσωπα. Τους επόμενους μήνες θα δείτε τις διαθεσιμότητες νέων ανθρώπων , άφθαρτων και με όρεξη για προσφορά και θα εκπλαγείτε από τον αστείρευτο πλούτο  σε ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει ο τόπος μας . Νέοι επιστήμονες κορίτσια και αγόρια ,καθαροί και ανιδιοτελείς επαγγελματίες , άνθρωποι που θα ασχοληθούν γιατί θέλουν να δώσουν και όχι να πάρουν.

  Ο κ. Οικονόμου θα είναι μαζί σας ;
Ο Βασίλης Οικονόμου παρόλο που  έχει πολλές υποχρεώσεις στη Βουλή , μου έχει προσφέρει εν λευκώ την υποψηφιότητα του στο ψηφοδέλτιο που θα καταρτίσω , εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την πλήρη υποστήριξη του στην νέα μας αυτή προσπάθεια. Με αυτό τον τρόπο  φαίνεται και η αληθινή επιθυμία για προσφορά  χωρίς  βεντετισμούς και υστεροβουλίες. Άλλωστε είναι ένας ολοκληρωμένος πολιτικός αφού έχει εκλεγεί ήδη έξι φορές Βουλευτής στην Αττική και δεν περιμένει να αναδειχθεί μέσα από τα δημοτικά του τόπου μας…

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νέοι, ανεξαρτήτως ηλικίας, με πίστη και όραμα για να τα αλλάξουν όλα και να τα κάνουν σωστά, συμμετοχικά, ανοικτά στην κοινωνία, δημοκρατικά. Αυτοί μπορούν να φέρουν την Ανατροπή.
Αν υπάρχουν ας βγουν δυναμικοί και ανεξάρτητοι μπροστά. Αν δεν βγουν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν, διότι καιόταν δεν έχεις τα κότσια δεν υπάρχεις.

Ανώνυμος είπε...

ΒΑσιλακου Μαρια η πρωτη να δουμε τους υπολοιπους

Ανώνυμος είπε...

καλα ειμαστε σοβαροι τωρα εμεις;
η βαρναβα δημαρχος;
θεοσ φυλαξει παναγιτσα μου