Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2013

Λυπάμαι για την ανακοίνωση της "Δυναμικής Πολιτείας'

  ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ στή "Δυναμική Πολιτεία"

-Η  ¨Δυναμικη Πολιτεία" και ο κ.Γιασημάκης έχουν θεσμικό ρόλο,λυπάμαι για την διάτρητη και ανιστόρητη δημόσια τοποθέτηση τους για τα διόδια.
-Μάλλον οι συνεργάτες σας κ.Γιασημάκη είναι τουλάχιστον ανιστόρητοι και σας εκθέτουν.
-Έχω την εντύπωση πως πρέπει κάτι να κάνετε.........!!!!!!!!!
Αγαπητοί κύριοι της "Δυναμικής πολιτείας",η διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα των υποδομών και μεταφορών αποτελούν βασικό πυλώνα της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας,άρα και του Δήμου μας.
Αν εσείς νομίζεται ότι η "ΚΆΡΤΑ ΚΛΑΜΠ" λύνει το πρόβλημα λυπάμαι,έχετε πάρει λάθος δρόμο.
Όμως πότε δεν είναι αργά,ελπίζω να καταλαβαίνετε!!!!!!!!Ο διευρυμένος  θεσμικός ρόλος που διεκδικείται δεν δικαιολογεί τέτοιες ανακοινώσεις!!!!!Εκτός και αν επιθυμείτε μαζί με τον κ.Οικονομάκο να γίνεται οι εκφραστές των μνημονιακών επιλογών  της κυβέρνησης και οι προστάτες κερδοφορίας  των διαπλεκομένων μεγαλοεργολάβων.2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αντε, προλαβαν να ενημερωθουν? παλι καλα...

Ανώνυμος είπε...
Για κάποιες που επιμένουν ακόμα και σήμερα στα καρουσελ, face paiting και στην αναγραφή του ονόματός τους σαν διοργανωτής σε 1000 αφισσες. Αυτά έγιναν πέρυσι. Καλά δεν το σκεφτήκατε την περασμένη χρονιά. Φέτος που τα ξέρετε, πάλι τα ίδια?

Εορταστικά Γεύματα Αγάπης και 506 δωροεπιταγές σε απόρους
Τα μηνύματα της αγάπης, της κοινωνικής αλληλεγγύης και της εμπιστοσύνης στον άνθρωπο και τις δυνατότητές του έστειλε και φέτος ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, πραγματοποιώντας σήμερα το μεσημέρι, στη Δημοτική Ενότητα Συκεών, το πρώτο από τα δύο καθιερωμένα εορταστικά γεύματα αγάπης για άπορους, πολυτεκνους, ηλικιωμένους και μοναχικούς συμπολίτες μας από τις Δ.Ε. Συκεών και Αγίου Παύλου.
Λίγες ημέρες μετά την έλευση του νέου έτους, το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής προσέφερε στους ιδιαίτερους καλεσμένους του την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλούσιο γεύμα με καλή συντροφιά, να διασκεδάσουν και να χαμογελάσουν, σε πείσμα των δύσκολων καιρών, με ένα χαρούμενο μουσικό πρόγραμμα και φυσικά με το κόψιμο της παραδοσιακής βασιλόπιτας, με πέντε φλουριά που χάρισαν τρόφιμα σε ισάριθμες τυχερές οικογένειες.
Το δεύτερο Γεύμα Αγάπης θα δοθεί στη Δ.Ε. Νεάπολης, την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου, στη 1 μετά το μεσημέρι, στο Πολυδύναμο Κέντρο Νεότητας, για τους δημότες από τις Δ.Ε. Νεάπολης και Πεύκων.
«Δυστυχώς, είναι πλέον φανερό», σημείωσε ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, που βρέθηκε στο σημερινό γεύμα και αντάλλαξε ευχές με τους παρευρισκόμενους, «ότι ο αριθμός των συνανθρώπων μας που ‘‘ατυχεί΄΄ και χρειάζεται τη συμπαράστασή μας συνεχώς μεγαλώνει». Όπως υπογράμμισε, «σε αυτό το κρίσιμο διάστημα ο δήμος μας φρόντισε να βρίσκεται 365 ημέρες το χρόνο δίπλα σε κάθε συμπολίτη μας που αντιμετωπίζει προβλήματα και δυσκολίες, από την καθημερινή ανάγκη σίτισης, την ένδυση και υπόδηση, μέχρι την καθημερινή ιατροφαρμακευτική και ψυχοκοινωνική υποστήριξη που προσφέρει το άρτια οργανωμένο και εξοπλισμένο Δημοτικό Ιατρείο με 23 διαφορετικούς ιατρούς και πλήθος νοσηλευτικού προσωπικού, ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών».
Παράλληλα, στο πλαίσιο των κοινωνικών του παροχών και υπό τη συνεχή αγωνία για τη διασφάλιση της αξιοπρεπούς καθημερινότητας όλων των δημοτών του, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών ενίσχυσε, κατά τη διάρκεια των εορτών, 506 άπορες οικογένειες, χορηγώντας τους ισάριθμες δωροεπιταγές για την προμήθεια τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης, ενώ μοίρασε τρόφιμα σε άλλες 100 οικογένειες με μικρά παιδιά, τις οποίες στηρίζει συστηματικά μέσα από το Κοινωνικό του Παντοπωλείο.