Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Από τη maximipoli.gr "εντυπωσίασε η πρώτη δημόσια παρουσία του συνδιασμού "Ενεργός Δήμος-Ενεργοί Πολίτες"

Ο «Ενεργός Δήμος-Ενεργοί Πολίτες», εντυπωσίασε στην πρώτη του δημόσια παρουσία

Την Παρασκευή που μας πέρασε, στο Πνευματικό Κέντρο του Αυλώνα, άνοιξε ο δρόμος για μια νέα δημοτική κίνηση. Φάνηκε μάλιστα από την ανταπόκριση που είχε, πως ο δρόμος αυτός θα είναι ελπιδοφόρος καιμακρύς. Ίσως, στη σημερινή πραγματικότητα του δήμου, αυτή η νέα κίνηση από νέους και δυναμικούς δημότες, έπρεπε να είχε εκδηλωθεί νωρίτερα. Ποτέ όμως δεν είναι αργά.

Η νέα δημοτική παράταξη λέγεται «Ενεργός Δήμος-Ενεργοί Πολίτες» και θα έχει υποψήφιο δήμαρχο τον πρόεδρο του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Αυλώνα,Επαμεινώνδα Δημητρίου. Ιδρυτική ομάδα, όπως αυτή παρουσιάστηκε και έδωσε το μήνυμά της, εκτός του κ. Δημητρίου, ήταν: ο Βασίλης Μυλωνάς, ο Γιάννης Ιγνατιάδης, ο Γιάννης Μπουλέκος, ο Μάκης Μαγγίνας και η Ιωάννα Στεργίου, η οποία όμως με την απουσία της την Παρασκευή, έδειξε να διαχωρίζει τη θέση της, διαφωνώντας ίσως με την αρχηγία του κ. Δημητρίου. Αφήνει όμως με δελτίου τύπου του Συνδυασμού που σήμερα ηγείται, τα περιθώρια για να συμπορευτεί με τη νέα αυτή κίνηση. Στο δελτίο τύπου αναφέρει: «Η δημοτική παράταξη «ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ..η άλλη πρόταση» που εκπροσωπείται στο Δημοτικό Συμβούλιο Ωρωπού με την επικεφαλής της παράταξης τη δημοτική σύμβουλο Ιωάννα Στεργίου, δεν έχει προχωρήσει σε καμία ανάδειξη-εκλογή υποψήφιου δήμαρχου. Η πορεία προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές για την παράταξη μας, θα είναι πορεία διαβούλευσης, συναινέσεων και δημοκρατικών διαδικασιών, με στόχο την μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση και ενότητα των αντιμνημονιακών αυτοδιοικητικών δυνάμεων και με τον τρόπο αυτό θα γίνει και η ανάδειξη του υποψήφιου δημάρχου».
Στη συγκέντρωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν, οι δημοτικοί σύμβουλοιΓιώργος Γιαμαρέλος, Δημήτρης Κιούσης, Βασίλης Λέκκας και Γιώργος Παπαγιάννης, ο πρώην δήμαρχος Αυλώνα Γιώργος Παπαθεοδώρου, ο πρώην δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γαβριήλ, ο πρώην αντιδήμαρχος Αυλώνα Ευάγγελος Μαγγίνας, ο πρώην αντιπρόεδρος Αφιδνών Ελευθέριος Τσάδαρης, ο πρώην αντιπρόεδρος Αφιδνών Κώστας Πάντος και πολλοί εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: