Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

"Οι καθώς πρέπει" του Δήμου Ωρωπού καί τα διόδια

Μπόμπολας στή Κερατέα,Μπόμπολας στις Σκουριές,Μπόμπολας στον Ωρωπό.
Όπως λέγαμε παλαιότερα Σαράφης στα Τρίκαλα,Σαράφης και στόν Ωρωπό.Ράφτης του Κουστουμιού ο αδιάβαστος υπουργός του ΓΑΠ,ο κ.Χρυσοχοίδης με παντελόνα φαρδιά να χωράει ,όχι μόνο το Σαμαρά και το Βενιζέλο αλλά και το "ντόπιο ανύπαρκτο και υποδουλωμένο  αυτοδιοικητικό κατεστημένο του Ωρωπού".Αυτή η παντελόνα χωράει όλους,χωράει τον Οικονομάκο που τους "ταρακούνησε",χωράει τον Γιασημάκη για την "κάρτα διαδρόμων",χωράει τον Ρούσση που κάνει "τουμπεκί" όχι μόνο τώρα αλλά εδώ και πολλά χρόνια...Θωμά είσαι σπίτι;;;;;; λές και προήλθε από παρθενογέννεση..... ,χωράει και τόν "απόντα" από τα Δημοτικά Συμβούλια ........Βασίλη Οικονόμου....μόνο "παρών" ξέρει να ψηφίζει.......μπορεί να χωράει όλους τους υποστηρικτές των επιλογών αυτής της  μνημονιακής κυβέρνησης.
Πιστεύει κανείς ,ότι αυτοί  οι "καθώς πρέπει" μπορούν να συγκρουστούν και να λύσουν προβλήματα;;;;στά τέσσερα!!!!!!!!!!!
Ευτυχώς και έγινε η συγκέντρωση στα διόδια για να ξεθυμάνει ο κόσμος,λες και τα έχουν πάρει από τους εθνικούς κατασκευαστές και να μετατραπεί ο χώρος της συγκέντρωσης και το δίκαιο αίτημα των πολιτών πασαρέλα υποψήφιων δημάρχων και συμβούλων.Άμα πέταγες πέτρα τέτοιον θα κτυπούσε.....και καλά θα έκανες.
Οι αγώνες δεν γίνονται με καπαρντίνες,γαντάκια,κασκολάκια και κους-κους,οι αγώνες γίνονται σώμα με σώμα κόντρα σε αυτούς που μας υποδουλώνουν...............
"Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα, προσμένουμε ίσως κάποιο θάμα...", μας ψιθυρίζει ο ποιητής, προσπαθώντας να μας πείσει πως τα θαύματα γίνονται όταν υπάρχει ανδρεία, όταν υπάρχειν θέληση, όταν κυριαρχεί η γνώση αλλά και πίστη στα ιδανικά και τις αξίες, όταν είμαστε μαζί και όχι χώρια... τότε μπορούμε να περιμένουμε ΙΣΩΣ να έρθει το θαύμα...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγω κ blogger θα κρατουσα μικρο καλαθι για τους Μπομπολα κλπ γιατι μας εχει διδαξει η πολιτικη οσοι ειναι στην αντιπολιτευση λενε για συγκρουση και σπασμενα αυγα και στο τελος τρωνε τον χυλο και το κακο ειναι οτι σερβιρουν τον ιδιο και στον λαο μετα.Εσυ πιστευεις οτι ο ΣΥΡΙΖΑ αν κυβερνησει θα μοιωσει η θα καταργησει τα διοδια και θα συγκρουσθει με τα συμφεροντα;Οχι κυριε δεν μασαμε πλεον και εξηγω, με ποιους θα αλλαξει το συστημα οταν στο κομμα που εκπροσωπειται και κοπτεστε ανακοινωνουν πρωτοκλασατα στελεχη ιλιγγιωδη ποσα στους λογαριασμους τους, και ευλογως αναρωτιεμαι πως αυτοι οι ανθρωποι θα μας σωσουν οταν η αριστερη τους ιδεολογια εχει δεξιες τσεπες;Μεχρι τις εκλογες θα δουμε και αλλα σηριαλ για τους επαναστατες "ποπολαρους" με το ενα χερι την Σαμπανια(FRANCE)και στο αλλο το Δρεπανι, τετοια αντισταση πατε να κανετε, χεστηκε απο τον φοβο του ο καπιταλισμος.Εγω δεν εχω παρωπιδες με αυτο το πολιτικο προσωπικο το σημερινο, δεν θα ερθει η ανοιξη.Οσο για τους τοπικους πραματευτες, δεν ειναι ικανοι να δουν ουτε το ιδιο τους το συμφερον, γιατι πνιγονται στις αλχημειες που κατασκευαζουν για να επιπλεουν στα προβληματα χωρις ουσια.Ο τοπος ειχε ευκαιρειες οταν πραγματικα υπηρχαν χρηματα και προτασεις ομιλων αλλα οι πολιτικοι πραματευτες προτιμησαν τα χαντακια και τους παραδρομους και οχι την πραγματικη αναπτυξη που αυτη την στιγμη θα ποναγε τους ιδιους οπως και καθε αυξηση γιατι ο ΩΡΩΠΟΣ θα ηταν στο πεδιο των συμφεροντων τους.Ισως θα ειχε μπει και το νερο στο "αυλακι" για το εγλημα του ΑΣΩΠΟΥ αν οι επενδυσεις τους τοτε ειχαν προχωρησει.

Ανώνυμος είπε...

Απλά ειναι τα πράματα,αν δεν θέλατε τα διόδια έπρεπε να είχατε πάρει τις μπουλντόζες και να τα είχατε ρίξει!! Διότι δεν βλέπω να σπάτε τα αβγά με ΜΠΟΜΠΟΛΑ κτλ!!!