Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Οικονομάκο..."σιγά μην σκίσεις το καλτσόν"

 Είμαστε γιά το γάιδαρο καβάλα!!!!!!!!!!Ρε Δήμαρχε ο γάιδαρος της φωτογραφίας πληρώνει διόδια;;;;
 
Οικονομάκος: "θα τα γκρεμίσουμε τα διόδια"...τους "ταρακούνησα"....
Οικονομάκος:Ο εκφραστής των μνημονιακών επιλογών της κυβέρνησης στο Δήμο Ωρωπού και λίγο Ρούσσης-Θωμά είσαι σπίτι;;;;;
Οικονομάκος:Ο υποψήφιος Δήμαρχος της Νέας Δημοκρατίας στον Ωρωπό και λίγο Ρούσσης....Θωμά είσαι σπίτι;;;;;;.
             Δήμαρχε,"σιγά μην σκίσεις το καλτσόν του Σαμαρά και του Βενιζέλου"
Κάντε το λογαριασμό,τρείς Δήμοι.... ..είκοσι συνδυασμοί υποψήφιων Δημάρχων στους τρείς Δήμους....2000 χιλιάδες υποψήφιοι στελέχωναν τους είκοσι συνδυασμούς στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.Εξακόσια άτομα με το ζόρι σήμερα στα διόδια!!!!!!!!μαζί και η "νύφη του Οικονομάκου ....τα σκουπιδιάρικα".......κορνάροντας........ποιός πουλάει τον αγώνα των κατοίκων;;;;;;;;ποιός μιζάρει στη πλάτη των Δημοτών.......ποιος τα έχει κάνει πλακάκια με τους μεγαλοεργολάβους,πιθανότατα λόγω βλακείας;;;;;;;Αν πέταγες  πέτρα υποψήφιο θα κτυπούσε!!!!!πασαρέλα επίδοξων υποψήφιων.
Ο αγώνας για τα διόδια τώρα δικαιώνεται!!!!!!!!!!!Πληρώστε μ@λ@κες!!!!!!!!!!!
Φωτεινή εξαίρεση ο Βουλευτής του ΣΎΡΙΖΑ ,Γιώργος Πάντζας,οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Eλλήνων Παύλος Χαικάλης και Ραχήλ Μακρή,απουσίαζε ο Δημοτικός Σύμβουλος και βουλευτής κ.Βασίλης Οικονόμου,την φωτογραφία του όμως την κρατούσε ο κ.Γιασημάκης με τη κ.Βαρνάβα.............όπως λέμε παρόν!!!!!!!
"Τι χρειάζεται να ακούσει ο λαός; Πως θα κατευνάσουμε τον θυμό του; Πως θα κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του; Με ποιο τρόπο θα τον πείσουμε να μας ψηφίσει; Πως θα αποδείξουμε πως μετράμε πολιτικά; Με έναν τρόπο. Πουλώντας παραμύθια. Παραμύθια της χαλιμάςΚαι ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα".

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Χρυσοχοιδης ο υπουργος των διοδιων δεν ειχε διαβασει το μνημονιο αλλα το υπεγραψε.Ο Τσε Γκεβαρα του Καπανδριτιου ορθως δεν ενεφανισθει στα διοδια γιατι ο ιδιος δηλωσε οτι υπεγραψε τις συμβασεις παραχωρησεις χωρις να γνωριζει περι τινος προκειται και μετα εγινε επαναστατης.

Ανώνυμος είπε...

Κυριε ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Βουλευτη της περιφερειας μας σε εχω επικρεινει για πολλα λαθη και αστοχιες, αλλα αυτη η σταση απεναντι στην ομοσταβλη σου κ ΡΕΠΟΥΣΗ για τα ανθελληνικα της ανδραγαθηματα σου λεω ΕΥΓΕ μπραβο,ΥΓ.οπως διαπιστωνεις μικροψυχος δεν ειμαι και δεν θα ειμαι ποτε."τα συκα συκα και η σκαφη........ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ