Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Διόδια..θα ξυπνήσουμε;;;;;;

Αυτές είναι οι αυξήσεις των διοδίων
Να που πάνε τα χρήματα του κοσμάκη....στο ΣΥΡΙΖΟΔΙΚΕΙΟ 

Για να δούμε ΜΕΓΚΑ, θα πληρώνουμε διόδια

Ανανδρανιστάκης Γιώργος
Από την 1/1/2014 η παραγωγικότητα του ΜΕΓΚΑ θα αυξηθεί κατά 60%. 60% περισσότερο πάθος για το Μνημόνιο, 60% περισσότερη υπακοή στην ακροδεξιά δράκα του Σαμαρά, 60% περισσότερη διάσωση του Βενιζέλου από τη στενή, 60% περισσότερο μένος για την αντιπολίτευση, 60% περισσότερα μονταρισμένα βίντεο, 60% περισσότερο σάλιο για τους τραπεζίτες και τους σχολάρχες, 60% περισσότερη χολή, ψέμα, συκοφαντία για τους απεργούς, 60% περισσότερη περιφρόνηση για τους κατεστραμμένους, 60% περισσότερη φιλανθρωπία της Μαριάνας Βαρδινογιάννη, 60% περισσότερες εισηγήσεις για ενοχή από την εισαγγελέα Τρέμη, 60% περισσότερες καταδίκες από τον στρατοδίκη Πρετεντέρη, 60% περισσότερο αριστερό ξέπλυμα από τον Τσίμα, 60% περισσότερη ακατανοησία της πραγματικότητας από τον Καψή, αν και ο Καψής μάλλον έχει πιάσει ταβάνι. 
Από 1/1/2014 θα αυξηθούν κατά 60% οι τιμές των διοδίων, άρα και τα έσοδα του αφεντικού, άρα και η αποδοτικότητα των υπαλλήλων του αφεντικού, ο καπιταλισμός έχει, βλέπετε, τη δική του δικαιοσύνη. Τα μίντια των εργολάβων πάνε χέρι-χέρι με τους εργολάβους. Χωρίς τα μίντια, οι εργολάβοι δεν θα είχαν πετύχει ποτέ τις σκανδαλώδεις συμβάσεις που τους επιτρέπουν να παίρνουν 400 εκατ. ευρώ αποζημίωση επειδή καθυστερούν τα έργα και να αυξάνουν τα διόδια κατά 60% επειδή, λόγω της κρίσης, έχουν μειωθεί οι διελεύσεις των αυτοκινήτων.

Ζούμε σε μια χώρα που λειτουργεί με ρήτρα διάσωσης μεγαλοεργολάβων, η οποία είναι ρήτρα διάσωσης και των συστημικών μίντια. Χωρίς τον διασωσμένο Μπόμπολα το ΜΕΓΚΑ δεν θα υπήρχε, διότι το πάλαι ποτέ μεγάλο κανάλι έχει γίνει μικρούτσικο, έχει χρέη 190 εκατ. ευρώ και 20 εκατ. ευρώ ζημιές ανά οικονομικό έτος. Κατάσταση δραματική, που δεν σώζεται ούτε με τα κρατικά εκατομμύρια του Μπόμπολα, γι' αυτό, όπως γνωστοποίησε η ιδιοκτήτρια του ΜΕΓΚΑ «Τηλέτυπος Α.Ε.» στην επιστολή με την οποία ανακοινώνει την αποχώρησή της από το Χρηματιστήριο, «η διοίκηση επιμένει στη μείωση κόστους λειτουργίας και κόστους παραγωγής ιδίου προγράμματος και επαυξάνει τις προσπάθειες».

Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι το πρόγραμμα του ΜΕΓΚΑ, το οποίο κινείται ήδη μεταξύ Φατμαγκιούλ και wonder bra, θα γίνει ακόμη φτηνότερο, θα πήξουμε στους αμανέδες και στα ανορθωτικά σουτιέν. Σημαίνει επίσης ότι το μεγάλο κανάλι που έγινε μικρούτσικο θα κάνει κι άλλες απολύσεις, σαν αυτές που κάνει συστηματικά εδώ και τρία χρόνια. Απολύσεις τεχνικών, διοικητικών, χαμηλόμισθων δημοσιογράφων, όσες ανθρωποθυσίες απαιτούνται για να διασωθούν ο Πρετεντέρης, η Τρέμη, ο Τσίμας, ο Καψής.

Να διασωθούν και να αυξήσουν την αποδοτικότητά τους κατά 60%: 60% περισσότερες εισηγήσεις από την εισαγγελέα Τρέμη, 60% περισσότερες καταδίκες από τον στρατοδίκη Πρετεντέρη, 60% περισσότερο αριστερό ξέπλυμα από τον Τσίμα, 60% περισσότερη ακατανοησία της πραγματικότητας από τον Καψή, αν και ο Καψής μάλλον έχει πιάσει ταβάνι.
 
www.avgi.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξεφτίλες.......ΠΕΘΑΝΕ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΛΟΓΩ ΚΡΥΟΥ...ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ.....ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΚΑΚΑΣ......ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ξεφτίλες.......ΠΕΘΑΝΕ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΛΟΓΩ ΚΡΥΟΥ...ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ.....ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΚΑΚΑΣ......ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Για αυτους οι θανατοι ειναι η επιβεβαιωση οτι αυτα που σχεδιαζουν εκπληρωνονται με την βοηθεια προφανως εκ των εσω.Το συστημα θα μας παρει σοβαρα μονο οταν δεν ακολουθησουμε το σημερινο σαπιο πολιτικο προσωπικο μηδενος εξαιρουμενου να σηκωθουμε απο τους καναπεδες και να θυμηθουμε λιγο οι πιο μεγαλοι να δειξουμε πως ξηλωνονται οπως παλια τα πεζοδρομια,χωρις κομματα και ταμπελες χωρις καθοδηγητες,γιατι αυτοι μας οδηγησαν εδω.Πρεπει να γνωριζουμε οτι το συστημα οσο εισαι κατω δεν θα σου δωσει το χερι να σηκωθεις το βολευει να εισαι κατω αδυναμος και να σε ποδοπατει,για να υιοθετει πολιτικες που το βολευει.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ φιλε μου εμεις βλεπουμε οτι ειναι δυο κομματα στην ουσια μας κυβερνουν κλικες που γνωριζονται μεταξυ τους αλλα σημερα βαζω στο καδρο και το κομμα που θελει να μας σωσει.Ακουσον-ακουσον ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ στηριζει ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ για φορολογια ακινητων ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ δικαιολογει ΓΑΠ "για λεφτα υπαρχουν"λογω ΚΑΤΣΕΛΗ ποιες ισορροπιες κυριοι του ΣΥΡΙΖΑ θα ακολουθησετε οταν απο τωρα αρχισαν οι κολοτουμπες;Ο λαος προσεξτε θα σας περιμενει στην γωνια μη τον απογοητευσετε γιατι θα σας πει εσας ραντεβου στα ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ.ΠΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Πρεπει τα διοδια να γκρεμιστουν και να ειστε σιγουροι αν περασει και αυτη η αυξηση τελειωσαμε συμβολικα σαν λαος δοκιμαζουν τις αντοχες μας και τιποτε αλλο,μας τσεκαρουν μεχρι που θα φθασουμε να τους ανεχομασθε,οσο τα ανεχομασθε τοσο θα αυξανουν διοδια,φορους,και οτι αλλο σκαρφιζονται αρρωστημενοι εγκεφαλοι για να συντριψουν καθε ενοια λογικης που μας απεμεινε,δεν ειναι τυχαιο που λεμε στην καθημερινοτητα μας την φραση "ειναι παραλογο αυτο που ζητανε".Αυτο επιδιωκουν το παραλογο, αυτος ειναι ο στοχος τους, να προωθησουν στα μυαλα μας στις σκεψεις μας να μην ξεχωριζουμε το λογικο απο το παραλογο,μη γινομασθε τα πειραματοζωα τους ας γκρεμισουμε τα διοδια τους συμβολικα και μαζι τις αρρωστημενες πολιτικες τους. Αν δεν το πραξουμε ειμασθε αξιοι της μοιρας μας για οτι θα επακολουθησει.