Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Ο κ.Bασίλης Οικονόμου ανακηρύχθηκε απο τον "χειροκροτάκια"επίτιμος Δημότης Ωρωπού

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης με τη παρουσία του συνόλου των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωρωπού και πλήθος κόσμου ο Δήμαρχος κ.Οικονομάκος παρέδωσε στην κ .Οικονόμου ο χρυσό κλειδί του Δήμου(δεν ταιριάζει με άλλο κλειδί!!!) σε ένδειξη ευγνωμοσύνης ,για την ανυπαρξία του εδώ και τρία χρόνια από τα δημοτικά συμβούλια.Τον ευχαρίστησε,που ως εκπρόσωπος της βουλής των Ελλήνων δεν ανέδειξε κανένα πρόβλημα του Δήμου,τον ευχαρίστησε για την υπογραφή της κ.Βαρνάβα στο διπλασιασμό του έργου στον Αυλώνα,τον ευχαρίστησε γιατί έκανε "τουμπεκί" για τις "λάμπες" και για όλες τις απ ευθείας αναθέσεις,μάλιστα ο κ.Οικονόμου έδωσε και συγχαρητήρια στον κ.Οικονομάκο γιατί είναι ο πρωταθλητής των αναθέσεων σε όλη την Ελλάδα και μάλιστα υπάρχει σκέψη να είναι προσκεκλημένος και κεντρικός ομιλητής μαζί με τον κ.Γιασημάκη σε συνέδριο το οποίο  διοργανώνει η ΔΗΜΑΡ με θέμα "η αυτοδιοίκηση του χθές!!!!!!".
-Ο κ. Οικονόμου,θυμήθηκε ότι έπρεπε να παραιτηθεί λόγω των πολλών κοινοβουλευτικών καθηκόντων λες και το "παρών" θέλει προεργασία.......ας ρωτούσε τον Ψαριανό.
-Ο κ.Οικονομάκος ευχαρίστησε τον κ.Οικονόμου για την διάλυση της ΔΗΣΩ και την συμμετοχή της κ.Βαρνάβα στο ψηφοδέλτιο του ..."το όραμα καταστροφής",επίσης ο κ Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ.Οικονόμου  για τι καλή συνεργασία που είχε με όλα τα στελέχη της ΔΗΣΩ πού συμμετείχαν στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου....Λιμενικό Ταμείο,ΚΕΔΩ κ.λ.π. Όλες οι αποφάσεις ομόφωνες,όλοι τουμπεκί....με πολλές απ ευθείας αναθέσεις .Χέρι-Χέρι.
-Η έκπληξη της βραδιάς είναι η κατάργηση της προεδρεύουσας κ.Βαρνάβα και η ανάδειξη του φίλου μου Βασίλη Λέκκα ως"προεδρεύοντα"της ΔΗΣΩ. Όλα αυτά με ομόφωνες και δημοκρατικές διαδικασίες σε μια πολύωρη συνεδρίαση στελεχών της ΔΗΣΩ ........."τώρα που το μαγαζί έχει γίνει κοτέτσι...τώρα που κατάλαβαν ότι το καράβι βουλιάζει,ο αρχιποντικός φεύγει πρώτος......φίλτατε Βασίλη Λέκκα θέλεις να πνιγείς από επιλογές άλλων;;;;;;;;;;;;;;;; "
Το δημοσίευμα είναι αφιερωμένο στα πρώην και εναπομείναντα μέλη της ΔΗΣΩ και στο φίλο μου  κ.Γιώργο Γιασημάκη. Α!!!!!!!!ξέχασα Θωμά είσαι σπίτι;;;;;;;;;;;;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στην τοπικη κοινωνια ολα αυτα που καταμαρτυρεις ειναι γνωστα, και λυπηρα, ο ιδιος δεν εχει καταλαβει οτι ο κοσμος πλεον δεν ανεχεται να τον ξεγελουν με τετοιου ειδους πολιτικες.Θλιβομαι πραγματικα για την παραταξη που με τοσο συνεση και υπευθυνοτητα πιστεψαμε παρα πολλοι οτι θα αλλαζαμε κατι σε αυτον εδω τον τοπο, αλλα δυστυχως πριν καλα καλα κλεισει ο κυκλος της συμληρωσις της τετραετιας, ο ιδρυτης και κατοπιν εκτελεστης της κ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ εκανε αυτο που ηθελε, την "διαλυση" της.Ο πρωτος κυκλος σας Κ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ μπορει να εκλεισε με την ενασχοληση σας με την τοπικη αυτοδιοικηση,τα προβληματα υπαρχουν και ζητουν λυσεις εδω και τωρα δεν θα σας περιμενουνε κ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ. ΣΤΟ ΚΑΛΟ - ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΤΕ. ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ!!!!!!! ΠΟΣΑ ΖΩΑ ΜΑΖΙ Μ´ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ;;;

Ανώνυμος είπε...

Τίς απαυθείας αναθέσεις που κάνει προσωπικά ο Φοργιάρης τις ξέρετε ;
Μπαρμα Βασίλη, λιγότερο τσίπουροοοοοο ! Γελάει ο Ωρωπός μαζί σου !!!
Κι υπάρχει και εισαγγελέας....

Ανώνυμος είπε...


Ανάθεμά το τσίπουρο
ίντα 'ναι αυτό που κάνει,
κι όταν το πίνω γίνεται
το πάτωμα ταβάνι...

Φίλε μoυ ξέρεις τι θα πέι εξαγωγές τσίπουρου στην Ευρώπη ;

Γνωρίζεις ότι το " Στέκι του Βασίλη" είναι ήδη διάσημο διεθνώς ;