Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Αυτοί έβαλαν την υπογραφή τους για το έργο στον Αυλώνα.


-Αντιδήμαρχος ΄ΤΌΤΕ του Αυλώνα,ο κ.Παπαγιάννης:σήμερα
υποψήφιος με τον κ.Γιασημάκη.
-Η κ.Βαρνάβα,ΤΟΤΕ με τη ΔΗΣΩ:Σήμερα με τον κ. Οικονομάκο.
Περιοδεύων θίασος-Μαυρογιαλούροι-γυρολόγοι.
Διαβάστε τι είχα γράψει τον Αύγουστο του 2012


ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 31 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ 2012


Nα οι υπεύθυνοι.... για τον διπλασιασμό του έργου στον ΑΥΛΏΝΑ!!!!!!

 Aύριο θα δημοσιεύσω τη τηλεφωνική συνέντευξη του Δημάρχου στον Alpfa 98.9
 Η ιστορία του έργου στον Αυλώνα.....!!!!!
Τις 30 Δεκεμβρίου του 2009,με πολύ μεγάλο κόπο κατάφερε ο τότε Δήμαρχος Αυλώνα κ.Σύρμας να εντάξει στο ΠΕΠ Αττικής  το έργο "Αναβάθμιση και βελτίωση του εξωτ.
 δικτύου Αυλώνα Α΄
 φάση" με το συνολικό ποσό 1.950.000,00ευρω.Στη συνέχεια με απόφαση της Δημαρχικής Επιτροπής του Δήμου Αυλώνα καταρτίστηκαν οι όροι δημοπράτησης του έργου και στις 27/08/2010 κατακυρώθηκε το πρακτικό δημοπράτησης του έργου και αναδείχτηκε ανάδοχος με προσφορά 978.728,00 ευρώ με εργολαβική σύμβαση η οποία υπεγράφει από τον ανάδοχο και τον Δήμο Αυλώνα στις 14 Δεκεμβρίου 2010 .Το έργο είχε προθεσμία εκτέλεσης δέκα οκτώ μηνών.
Από εδώ και πέρα ..........πιάνουν τα παράξενα κόλπα......!!!!!!!!!!!!
Ο ανάδοχος.......στις 13/4/2011 ζητά από τον Δήμο Ωρωπού την διάλυση της εργολαβικής σύμβασης.........Άλλαξε κάτι στο έργο σε διάστημα τεσσάρων μηνών....;;;;;;;;;;;τι προβλέπει ο νόμος περί δημοσίων έργων....;;;;;;και καλά ο έμπειρος κ.Καρίνος...!!!!!!με ποια νομοθεσία επέτρεψε την λύση,της εργολαβικής σύμβασης..;;;;
Να τι έκανε ο Δήμος Ωρωπού.....!!!!!!!!
Αντί ως όφειλαν, να προχωρήσουν στον επόμενο μειοδότη........λέω εγω μια βλακεία..........να η έκπληξη...........επαναδημοπράτησαν το έργο,με τον ίδιο τίτλο,με την ίδια μελέτη και τι κατάφεραν.........κατάφεραν......!!!!!!!!! να πάρουν έκπτωση 10%......!!!!!!οι θεματοφύλακες του δημόσιου χρήματος..!!!!!!!!!!!παράνομο........μπορεί!!!! θα το αποδείξη ο έλεγχος...................αλλά σίγουρα ,όχι ηθικό.!!!!!
Επειδή η κοροϊδία έχει τα όρια της οι κύριοι της οικονομικής επιτροπής πρέπει να ξέρουν ,ότι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό.Το ηθικό μεταβάλλεται από άνθρωπο σε άνθρωπο...ανάλογα με την χρονική στιγμή και τις οικονομικές ανάγκες εκάστου..!!!!
Αυτοί είναι......με την υπογραφή τους......
Για να μην ξεχνάμε ποιά είναι τα μέλη της οικονομικής Επιτροπής...που με την υπογραφή τους τα κατάφεραν.......!!!!!!!
Φωτεινή εξαίρεση ο κ.Κιούσης από το συνδυασμό του κ.Τσάκωνα,που με θάρρος και εντιμότητα καταψήφισε και τις δυο αποφάσεις της επιτροπής....μπράβο του...!!!Έξυπνη η κίνηση του κ.Καλύβα,από τον συνδυασμό του κ.Γασεμάκη ....... ....απείχε με ελαφρά πηδηματάκια....έχει καλό δάσκαλο...!!!!!!!!
Να οι υπεύθυνοι......πρώτος και καλλίτερος ο Δήμαρχος κ.Οικονομάκος.....ο κ.Λεμπούσης....ο κ.Ανυφαντής.....οκ.Γιαννάς.....ο κ.Μπόρσης....ο κ.Λάμπρου....και η πολυπράγμων  κ. Έλενα Βαρνάβα-Καραγιάννη "προεδρεύουσα" της ΔΗΣΩ....!!!!!!! μετά φταίω εγώ...!!!!!!!!
Μου άρεσε σήμερα η ραδιοφωνική απολογία...............του Δήμαρχου.!!!!! μόνο που δεν έκλεγε...!!!!!!!!
Καλά δεν γνωρίζει οτι το έργο εκτελείται....;;;;;;;;
 Αν κατάλαβα........θα ακυρώση το έργο;;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: