Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Ο Οικονομάκος πρέπει νά φύγει,είναι ανίκανος

Μόλις πριν από ένα μήνα ο κος  Οικονομάκος μας κάλεσε στα διόδια να διαμαρτυρηθούμε για το καινούργιο νόμο και για τις νέες αυξήσεις των διοδίων μετά από πίεση των δημοτών για δυναμικές κινητοποιήσεις .
Η διαμαρτυρία όμως που έγινε δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μια προεκλογική φιέστα όπου παρήλασαν σχεδόν όλοι οι άκαπνοι από κοινωνικούς αγώνες υποψήφιοι, την οποία αντιλήφθηκαν οι απλοί δημότες και για αυτό απείχαν.
Πως άλλωστε να συμμετέχουν σε μία διαμαρτυρία που οι διοργανωτές της είναι εξαρτημένοι από αυτούς που ψήφισαν το σχετικό νόμο.
Χαρακτηριστικό των παραπάνω είναι ότι στις θέσεις των δημοτικών παρατάξεων στο Δήμο δεν στοχοποιήθηκε η κυβέρνηση με τους διαχρονικά υπεύθυνους βουλευτές της περιοχής μας . Κάλυψαν έντεχνα  τα ονόματα των ενεργεία  Κυβερνητικών Βουλευτών  του Βορίδη, Μπούρα, Βλάχου, Μαρτίνου, Χριστοφιλοπούλου , Χρυσοχοίδη  κλπ. Πως θα μπορούσαν να τους εκθέσουν αφού είναι οι εκπρόσωποι τους στην περιοχή.
Καλούσαν σε έναν αγώνα ενάντια στα διόδια γενικώς και όχι ενάντια σε αυτούς που τα θέσπισαν, τα ψήφισαν, νομιμοποίησαν την ποινικοποίηση του αγώνα κατά των διοδίων και τελικά αύξησαν από χθες το βράδυ την τιμή τους από τα 2,10 στα 3.35 Ευρώ.
Η παραπάνω διαμαρτυρία – παρωδία των επισήμων και μεγαλοσχημόνων  αποτέλεσε το άλλοθι του Δημάρχου για την εκτόνωση του εκρηκτικού κλίματος
Στη συνέχεια ο αξιοπιστότατος Δήμαρχος μας Κος Οικονομάκος όπου βρίσκεται και στέκεται δηλώνει με στόμφο και υπερηφάνεια ότι τα βρήκε με τον Υπουργό και την εταιρεία και όχι μόνο δεν θα γίνει καμία αύξηση στα διόδια αλλά θα γίνουν και μειώσεις.
Ειλικρινά είναι λυπηρό ότι κάθε νέα μέρα αποδεικνύεται η ανεπάρκεια η ανεντιμότητα , η διαπλοκή σε όλα τα επίπεδα της σημερινής δημοτικής αρχής
Καλούμε τους κατοίκους του Δήμου μας σε εγρήγορση για πραγματικές δυναμικές κινητοποιήσεις ενάντια σε όλους τους επώνυμους που μας κοροϊδεύουν εξώφθαλμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: