Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Ο κ. Γιαμαρέλος με σκληρή γλώσσα γιά τόν "χειροκροτάκια"

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΙΑΜΑΡΕΛΟΥ
Ο λαός μας λέει την φράση: «Όταν η γυνή, η εκδιδομένη επί χρήμασι, αντιληφθεί ότι πέρασε η μπογιά της, αρχίζει τις προσευχές…»
Παρά την αξιέπαινη προσπάθεια αρκετών σημαντικών προσωπικοτήτων  του τόπου μας να συμβάλλουν σε μια –θετική- πρώτη προσέγγιση αποτύπωσης της ιστορικής διαδρομής από την Αρχαία Γραία στον σημερινό Ωρωπό, πολλές αναφορές θέλουν προσθήκες ,διορθώσεις αλλά και αναθεωρήσεις.
Οι εικόνες των εγκαταλελειμμένων, ξεθωριασμένων και μισοκατεστραμμένων  σημαντικότατων αγιογραφιών  στους τοίχους  πολλών Βυζαντινών  εκκλησιών  της περιοχής μας, δείχνουν ξεκάθαρα τις προτεραιότητες  που είχε όλα αυτά τα χρόνια η γηράσασα δημοτική αρχή. Σήμερα  αντιλαμβανόμενη τα ελλείμματά της προσπαθεί , άτσαλα, να συμμαζέψει, τα ασυμμάζευτα.
Ο κ. Οικονομάκος έχει λερωμένη την φωλιά του στο θέμα της Γραίας, του Αμφιαραείου, και του Ιδιαίτερου δηλωτικού σήματος του Δήμου μας , γι΄αυτό καλά είναι να αντιληφθεί ότι πρέπει να αποχωρήσει εγκαίρως, και να μην διανοηθεί να διεκδικήσει  την Δημαρχία Ωρωπού.
Εάν επιμείνει, θα γνωρίσει καλά την «μήνιν» του Αμφιάραου και της Γραίας.
Με τιμή,
Γιώργος Γιαμαρέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: