Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Οικονομάκος:"συγνώμη αλλά φοβάμαι"

 Μια κατάπτυστη επιστολή του Δημάρχου Ωρωπού.....που φοβάται πολύ!!!!!!!!!!!

Δεν έχω αντίρρηση με αυτούς που θέλουν να διοικούν. Το ερώτημα είναι γιατί θέλουν. Στο δικό μου μυαλό το να διοικείς πρέπει να σε γεμίζει… να χαίρεσαι που προσφέρεις… άλλωστε εσύ το διάλεξες… με το ζόρι δεν πήγε κανείς… όμως επαναλαμβάνω πρέπει να σε γεμίζει… όπως σε γεμίζει το να κάνεις δώρο μια μπάλα στον γιό σου και εκείνος να αρχίζει να παίζει μαζί της στον κήπο ή στο σαλόνι…


Αυτή είναι η επιστολή του φόβου και της ντροπής,αυτός είναι ο Δήμαρχος που τους "ταρακούνησε"και τώρα τους γλύφει γιατί φοβάται.
Αξιότιμοι κκ Βουλευτές,
Σε συνέχεια της επιστολής που σας είχαμε αποστείλει στις 2 Δεκεμβρίου 2013 σχετικά με το ζήτημα των διοδίων θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την προσοχή γιατί το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει και διογκώθηκε από την πρόσφατη αύξηση. Η αδικία για τον Δήμο Ωρωπού συνεχίζεται στο θέμα αυτό. Είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα διοδίων στην Ελλάδα, το γνωρίζετε πολύ καλά, όπως γνωρίζετε και τον εμπαιγμό που έχουμε υποστεί, γι’ αυτό και σας ζητάμε, όσοι δεν έχετε πάρει ξεκάθαρη θέση, να το κάνετε και να την γνωστοποιήσετε.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω ενημέρωση χρειαστείτε.
Η περιοχή μας μαραζώνει οικονομικά, οι δημότες δεν αντέχουν άλλα οικονομικά βάρη και οφείλετε να δείτε με προσοχή και υπευθυνότητα το συγκεκριμένο ζήτημα γιατί πολύ απλά κρίνεται το μέλλον μας.
Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Ωρωπού

Δεν υπάρχουν σχόλια: