Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΔΙΟΔΙΑ:"Μήν φωνάζετε,ο Οικονομάκος κοιμάται!!!!"

Ο κ.Οικονομάκος και σύν αιτώ κοιμούνται;;;;;;;Μάλλον κάνουν ότι κοιμούνται και βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία!!!!!
Στη φωτογραφία ο Βασίλης Μυλωνάς με τον Γιάννη Μπουλέκο,υποψήφιοι με το συνδυασμό ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣ-ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ μαζί με τον Πάνο Σκουρολιάκο,μέλος της ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ και τον Μπάμπη Βασιλειάδη ,μέλος της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αν.Αττικής
Μήπως πρέπει να τους ξυπνήσουμε;;;;;;Μήπως δεν φωνάζουν οι κάτοικοι δυνατά;;;;;;;;Μήπως δεν φτάνει στα αυτιά τους η φωνή των κατοίκων;;;;;;;;Μήπως οι δημοτικοί διαχειριστές φοράνε ωτασπίδες;;;;;;;;;;Μήπως είναι οι ντόπιοι συνεργάτες των μεγαλοεργολάβων;;;;;;;;Μήπως είναι οι εκφραστές της μνημονιακής κυβέρνησης του Σαμαρά;;;;;;;;
Μήπως είναι οι συνομιλητές του Βορίδη και της Χριστοφιλλοπούλου;;;;;;;;Μήπως τα έχουν κάνει Τάτση Μήτση Κότσι;;;;;;;;;;Μήπως τελικά μας κοιμίζουν όλους;;;;;;;;;;;Μήπως έχουν πουλήσει τον αγώνα των κατοίκων;;;;;;Μήπως πρέπει να τους ξεμπροστιάσουμε;;;;;;;Μήπως πρέπει να κηρύχουν  ανεπιθύμητοι σε όλα τα χωρία του Δήμου;;;;;;
Μήπως πρέπει όλους αυτούς τους συνεργάτες του Δημάρχου και ειδικά τον ίδιο να τους μαυρίσουμε;;;;;;;;;;Μήπως πρέπει να βάλουμε τους Παπάδες και τον Δεσπότη να τους αφορίσουν;;;;;;χα.....χα...!!!!!!
Αλήθεια γιατί τόσο μεγάλη σιωπή;;;;;;;Δεν υπάρχουν άλλες μορφές αγώνα,σε καθημερινό επίπεδο ενάντια στα ληστρικά διόδια,σε κάθε Δημοτική Κοινότητα;;;;;;;;;;;ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ,εσύ ξέρεις και μάλιστα ξέρεις να το κάνεις πολύ καλά,ακολουθείς τη ρήση Μητσοτάκη,"σε λίγες μέρες θα το έχουν ξεχάσει".Κούνια που σε κούναγε!!!


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ..........ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.......ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ??????

ΜΗΠΩΣ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ..............????????????

Ηˊ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ......ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ??????

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΝΟ ΚΑΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ . ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ Ε. ΤΙ ΕΓΕΙΝΕ? ΞΕΧΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ? Η ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΙ ΒΡΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΖΑΝΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

Θα υπαρξει ενασ ανθρωποσ που θα τον ενδιαφερει μονο ο τοπος του? Μονο ο δημοσ μας? Ποιος οικονομακοσ? Ποιοσ ρουσησ? Ποιος γιασημακησ? Ποιο κκε? Ολοι απετυχαν στο παρελθον απο την οποιαδηποτε θεση υπηρξαν.
Αποσυρση σε ολους σασ.
Ειμαι ενασ ταλαιώρημενοσ ανεργοσ πατερασ 5 παιδιων αυτο τα λεει ολα ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.
Αν ο οικονομακοσ ειχε πετυχει,ασ ξαναεβαζε,τι θελει τωρα? Επειδη εχει την στηριξη τησ ΝΔ??? σιγα την στηριξη του αντωνακη στον γιαννακη οικονομακο!
Ο κυριος γιασεμακησ τι θελει? Απο πεισμα ξαναβαζει ή επειδη εχει την στηριξη πασοκ δημαρ?
ο κυριοσ ρουσησ? Δεν τον ξερω αλλα αν ηταν πετυχημενοσ προεδροσ το συκαμινο θα ειχε αναπτυχθει!
Το κκε?? Το παιδι ειναι νεοσ υποψηφιοσ καλο παιδι αλλα φοραει ξυλινα ρουχα του κκε.
Θελω να σας πω κυριοι οτι ολοι σας αν ειχατε σκοπο ΜΟΝΟ να βοηθούσατε τον τόπο μας θα το ειχατε κανει....ο καθε ενας ξεχωριστα.
Ολοι σας εισαστε αντιμνιμονιακοι αλλα ολοι σας θα παιρνετε οδηγιες εντολες απο περιφερεια κ υπουργεια κ κυβερνηση κ τροικα.
Υποψηφιοι δημαρχοι οσοι εστω δοκιμασατε κ αποτυχατε δεν αποτυχατε απο συγκυριες αλλα επιδι δεν σας εδειξε εμπιστοσυνη ο λαος του ΩΡΩΠΟΥ μας.
Μην χτυπατε πορτες για σταυρους γιατι καθε πορτα σηκωνει τον δικο της σταυρό τον οποιο δεν εχετε δυναμη να τον σηκωσετε μαζι μας
ΑΠΟΣΥΡΘΗΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μπαίνω στον κόπο να απαντήσω, διότι μόλις διάβασα το πρώτο σχόλιο ουσίας εδώ και πολύ καιρό.
Φίλε μου, είμαι στην ίδια κατάσταση με εσένα, άνεργος και πολύτεκνος. Καταλαβαίνω σε μεγάλο βαθμό τι περνάς, αλλά αποφάσισα αυτή τη φορά να κινηθώ.
Αποφάσισα να ακολουθήσω και να στηρίξω κάποιον από τους φετινούς υποψηφίους, διότι ο λόγος και ο τρόπος που αποφάσισε να κατέβει στις εκλογές με εκφράζει. Σαν ομάδα αποφασίσαμε να καταθέσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για το καλό του δήμου μας. Η λογική μας είναι ότι δεν είμαστε και ούτε θα μεταλλαχθούμςε σε επαγγελματίες πολιτικούς. Είμαστε απλά μία ομάδα ανθρώπων με το κοινό όραμα ενός καλύτερου δήμου και ενός καλύτερου βιοτικού επιπέδου στην περιοχή μας, και πραγματικά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό να το πετύχουμε. Άνθρωποι σαν εσένα, εμένα προσωπικά με εκφράζουν (καθώς βρίσκομαι στην ίδια κατηγορία) και προσωπικά θα με ενδιέφερε και να συνεργαστώ (καθώς αυτό που λαμβάνω από το σχόλιο σου είναι ότι παραβλέπεις - καταδικάζεις τις κομματικές παρατάξεις, και ενδιαφέρεσαι μόνο για το καλό του τόπου σου).
Δε θα μπω στη διαδικασία να αναφέρω πως ονομάζομαι και ποιον υποψήφιο ακολουθώ, διότι όπως σου είπα δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός.
Ψάξου, ενημερώσου και αποφάσισε σε ποιον αναφέρομαι, και όταν καταλήξεις στους ανθρώπους που αφήνουν ταμπέλα και κομματικά παιχνίδια πίσω τους, θα χαρώ πολύ να τα πούμε και από κοντά.

Ανώνυμος είπε...

Kaλημέρα σας

ΕΓΩ θα σας πω ποιον θα ακολουθησω

ΔΕΝ θα επιλεξω εναν απο αυτους που απετυχαν ενω ξαναβαζουν και παλι΄.

θα επιλεξω μεταξυ του κ.Νωντα Δημητριου ή του κ.Χασιωτη Παναγιωτη.
Ειναι δυο που δεν ειχαν βαλει υποψηφιοτιτα στις προηγουμενες εκλογεσ και αξιολογοι πιστευω.