Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Βασίλης Μυλωνάς:Δήμαρχε φτάνει το δούλεμα

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ. ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ
Κ. Οικονομάκο έχετε ιδέα τι σημαίνει κινητοποίηση?Ξέρετε τι σημαίνει να περιμένει ο κόσμος από εσάς ένα νεύμα για να κάνει ένα βήμα μπρός η πίσω?
Απόψε αποδείξατε πώς ούτε να καθοδηγήσετε τον κόσμο δέν μπορείτε.
Κ. Οικονομάκο ξεχάσατε την απόφαση που πήρατε την παρασκευή στο Δ.Σ. στο Μαρκόπουλο? Από τήν μιά μας βγάζετε στον δρόμο και απο την άλλη λέτε …στα μέσα μαζικής επικοινωνίας άλλα αντί άλλων για να τα έχετε καλά με αυτούς που θέλετε. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ διαλέξτε στρατόπεδο!!!! Και με τον κόσμο να είστε και με τούς άλλους δεν το καταλαβαίνετε ότι δεν γίνεται?
Διώξατε τον κόσμο από την συγκέντρωση χωρίς να του πείτε τι έγινε,χωρίς να του πείτε ένα ενθαρρυντικό μήνυμα για την συνέχεια του αγώνα και τα κανάλια απο την άλλη να λένε ότι μερικοί γραφικοί κάνουν ζημιές ενώ ο Δήμαρχος έχει άλλη γνώμη!!!!
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να κάνετε »γιαλαντζί» συγκεντρώσεις και αφουγκραστείτε τον κόσμο,αλλιώς φύγετε όσο είναι καιρός γιατί σας πήραν χαμπάρι, όσοι τουλάχιστον ήταν στήν συγκέντρωση, σας πήραν χαμπαρι πώς θέλετε να έίστε και με τον »χωροφύλαξ» και με τον »αστυφύλαξ».
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΧΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΥΜΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΚΩΣΕΙ!!!!!!!!
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!! ΦΤΆΝΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ!!!!!!
ΒΓΗΤΕ ΤΏΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΘΑΡΗ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ!!!!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!
ΜΥΛΩΝΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: