Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣ-ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ γιά τα Διόδια

         ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣ-ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

   

              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

                                                                Ωρωπός 27 Φεβρουαρίου 2014                     

Κύριε Δήμαρχε,

             ’’’’ Δείξτε επιτέλους  την απαιτούμενη τόλμη με πράξεις για την αποκατάσταση της δικαιοσύνης στον τόπο μας, δεν είμαστε πολίτες άλλης  χώρας’’’

       Αυτό  γράφετε στην ανοικτή σας επιστολή προς τον Κ. Πρωθυπουργό της χώρας!!! ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!! ΔΕΙΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΤΟΛΜΗ, ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ  ΣΑΣ!! ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ! ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΤΩΡΑ!! ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ  ΑΛΛΟ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ  ΕΙΝΑΙ  ΠΡΟΣΒΟΛΗ  ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ  Η ΖΗΤΙΑΝΙΑ??

      Κ. Οικονομάκο έχετε καταλάβει καθόλου τι  ζητάτε? Εχετε καταλάβει πώς αυτά που γράφετε στην επιστολή σας  δεν έχουν καμία απολύτως  σχέση με αυτά  που έχετε αποφασίσει στο Δημοτικο Συμβούλιο? Εχετε  καταλάβει  πως εσείς ο ίδιος  με τα λεγόμενά σας νομιμοποιείτε την κατασκευή των νέων πλευρικών στον Αγιο Στεφανο και στην Μεταμόρφωση? Από πότε Κ. Δήμαρχε το Δημοτικό Συμβούλιο μιλάει  για  αναλογικότητα στην χρέωση? Ολοι  καταλάβαμε πως  δεν  θέλουμε διόδια στον Δήμο!! Από πότε η εταιρεία έκανε εκπτώσεις , τις οποίες αναφέρετε και δεν το ξέρουμε? Από πότε οι κάτοικοι πληρώνουν λιγότερο και δεν το ξέρει κανένας μας, εκτός από εσάς?   ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΑΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ  ΔΙΑΛΟΓΟ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΕΤΑΙΡΕΙΑ??   
      Θα παρακαλούσα όλους όσοι έχουν ασχοληθεί  έστω και λίγο, με το θέμα των διοδίων,αλλά από τώρα και όσους δεν ασχολήθηκαν ποτέ, να το κάνουν, να διαβάσουν με προσοχή την επιστολή του Κ.Οικονομάκου προς τον Κ. Πρωθυπουργό και θα νιώσουν την ίδια αγανάκτηση με εμένα. Κάποιοι ίσως αγανακτήσουν περισσότερο γιατί μετακινούνται συχνότερα.  
                        Τέλος , Κε Δήμαρχε, όταν αποφασίσετε να διεκδικήσετε, να ξέρετε πως θα είμαστε όλοι μαζί σας!!! Εξάλλου δεν σας ζητάμε και τίποτε παράλογο! Να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων  σας  ζητάμε.. Να αναλάβετε τον φυσικό ρόλο του ηγέτη για να σας ακολουθήσει ο κόσμος. Αλλιώς μείνετε στην μιζέρια σας κάνοντας πανηγυράκια. Να ξέρετε όμως πώς η ιστορία γράφει και το χειρότερο  είναι πως γράφει  την ανικανότητα, την ακαταλληλότητα,  πολύ χειρότερα δε  γράφει την συναλλαγή,με οποιοδήποτε αντάλλαγμα, ακόμα και την διατήρηση της εξουσίας….. Να ξέρετε πάντως πως ο δρόμος  της υποτέλειας  και ο ραγιαδισμός  ηταν, είναι και θα είναι ένας από τους κυριότερους παράγοντες της καταστροφής της χώρας μας. Επίσης σας συνιστώ, όταν ψάχνετε για συμμάχους να προσέχετε τι  γράφετε γιατί δεν νομίζω, μετά από αυτήν την ανοικτή επιστολή οχι συμμάχους, θα βρήτε, αντίθετα εχθρούς θα βρήτε διότι διασπάτε τις όποιες αντιδράσεις και  δράσεις κατά των διοδίων με τον χειρότερο τρόπο. Όλα βέβαια στην προσπάθειά σας να γίνετε άλλη μια φορά καλός στους  καλούς φίλους και συνομιλητές σας….
                             Βασίλης Μυλωνάς-ΕΝΕΡΟΣ ΔΗΜΟΣ-ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: