Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Με συμβολαιογράφο η συμφωνία Γιασημάκη-Παπαγιάννη

"Τάτσι μίτσι κότσι": ΕΤΥΜΟΛΟΓΊΑ,υπονοεί την υπόγεια συμφωνία και την αδιαφανή συνεργασία μεταξύ ανθρώπων,όπως λέμε "τα κάνανε πλακάκια"
πάρτε καί τον Φοργιάρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η συμφωνία Γιασημάκη-Παπαγιάννη έγινε παρουσία συμβολαιογράφου.Μάρτυρας γιά τήν πιστή εφαρμογή των όρων της συμφωνίας υπέγραψε ο Δήμαρχος κ.Οικονομάκος.
-Ο κ.Γιασημάκης συμφώνησε ότι ο κ.Λέκκας είναι παράλογος και κακώς αναφέρετε στον διπλασιασμό του έργου στον Αυλώνα το οποίο έγινε σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις(από 750.000χιλ ευρώ έφτασε τα 2.500.000 εκατομμύρια ευρώ).Μάλιστα ο κ. Γιασημάκης ζήτησε συγνώμη από τον κ.Οικονομάκο για τις καταγγελίες του κ Λέκκα σε σχέση με τη  διαχείριση των αυτοκινήτων-ανταλλακτικών-καύσιμων τις οποίες χαρακτήρισε "γραφικότητες του Βασίλη" .Ως εκ τούτου η Οικονομική επιτροπή,ο τότε Αντιδήμαρχος Αυλώνα κ.Παπαγιάννης και ο Δήμαρχος κ.Οικονομάκος δεν έχουν καμία ευθύνη,και αν προκύψει εισαγγελική δίωξη ο κ.Γιασημακης θα είναι δίπλα τους.
-Ο κ Γιασημάκης συμφώνησε ότι ο κ.Παπαγιάννης δεν έχει καμία ευθύνη για τις απευθείας αναθέσεις του κ.Οικονομάκου,οι οποίες έγιναν σύμφωνα με τον νόμο και μάλιστα αναγνωρίζει στο κ.Οικονομάκο την αναγκαιότητα αυτών.
-Ο κ Γιασημακης συμφώνησε,ότι ο κ.Παπαγιάννης ως μέλος της οικονομικής επιτροπής δεν έχει καμία ευθύνη για τις ¨"λάμπες και τα λαμπόγιαλα" και τόσα άλλα ......και δηλώνει δημόσια ότι ο κ Οικονομάκος είναι άριστος διαχειριστής των οικονομικών του Δήμου.Έπεται συνέχεια.......έχουμε και τα πανηγύρια!!!!!!!!!
Η συμφωνία υπογράφει,και προχώρησαν στη βάπτιση εξαχνισμού.Το νέο όνομα του βαπτισθέντος είναι "Γεώργιος ο εξ Αυλώνος",κατά την διάρκεια της τελετής,τις λαμπάδες τις κράταγε ο κ.Καλύβας με τον κ Βασίλη Λέκκα,στο λάδωμα του νεοβαπτισθέντος συμμετείχαν ο κ.Οικονομάκος με τον κ Γιασημάκη,την πετσέτα την κράταγε ο κ.Αρμυριώτης.¨Ερε γλέντια!!!!!!!

6 σχόλια:

ο βουνίσιος είπε...

τελικα εχουν τρελαθει,Ο ΡΕΜΠΕΛΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ με τον Γιασημάκη.ο Βλάχος ο Ράπτης χερι χερι με τον ΡΕΜΠΕΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Παρουσίαση ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ......με "μερεμέτια" και παλιά "υλικά". . . . !!!!!!!!!!

Ο Καπετάνιος σας....

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΦΟΡΓΙΑΡΗ ΘΕΛΟΥΜΕ !!!!
ΤΟΝ ΦΟΡΓΙΑΡΗ ΘΕΛΟΥΜΕ !!!!
ΤΟΝ ΦΟΡΓΙΑΡΗ ΘΕΛΟΥΜΕ !!!!
ΤΟΝ ΦΟΡΓΙΑΡΗ ΘΕΛΟΥΜΕ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΗΝΕΙ ΚΛΗΣΕΙς ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΑΦΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΥΓΙΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

TEΛΙΚΑ Ο ΒΑΣ. ΛΕΚΚΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ?????

Ανώνυμος είπε...

φίλε μου 25 Ιανουαρίου 2014 - 7:51 μ.μ, μα ο Φοργιάρης είναι και γιατρός !!!!
Το ξέρεις πώς ο Δήμος Ωρωπού είναι ο μόνος δήμος που δεν έχει ..ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ;
Κρίμα η δωρεά του Ακτινολογικού ααπό τον Φασουλάκη, εκλεισαν και τον υπέρηχο ....
ΙΧ τωρα όλοι όσοι θέλουν εξέταση , ειδικά τώρα που δεν υπάρχει και ΕΟΟΠΥ..
Κι ο Οικονομάκος είναι και γιατρός !!!!!