Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Γιά αήθη συμπεριφορά στο πρόσωπο τού κ.ΧΡΉΣΤΟΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣ- ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  Τιμώντας την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού, γίναμε μάρτυρες μιας απρόκλητης, θρασύτατης και μεθοδευμένης επίθεσης του Δημάρχου Γιάννη Οικονομάκου, προς τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κο Χρήστο Παναγόπουλο, ο οποίος αυτές τις ημέρες δίνει μάχη στα δικαστήρια της Θήβας, για το χρώμιο του Ασωπού, με 15 βιομηχανίες χωρίς την δυναμική αυτονόητη συμπαράσταση του θιγόμενου δήμου Ωρωπού.
  Η επίθεση αυτή είχε στόχο  να δικαιολογήσει :
1.Ένα ανύπαρκτο έργο, παρουσιάζοντας μια εικονική πραγματικότητα
2.Το αποτέλεσμα μιας άνευ προηγουμένου υποβάθμισης του τόπου μας, απέναντι στον πόλεμο που δέχεται από τα κέντρα εξουσίας στα οποία είναι απόλυτα υποταγμένος .
   Εμείς οι «ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» που δεν είναι δυνατόν να αποδεχτούμε τέτοιου είδους πρακτικές και χαλαρές πολιτικάντικες αντιδράσεις, όπως αυτές που είδαμε και από την αντιπολίτευση , δεν συμβιβαζόμαστε με κανένα “δούναι και λαβείν”  και δεν έχουμε να κάνουμε κανένα συμψηφισμό με κανέναν.
  Καταδικάζουμε και θα καταγγέλουμε τέτοιου είδους μεθοδεύσεις, που στόχο έχουν να αποπροσανατολίσουν τους συνδημότες μας, ώστε να διατηρήσουν σκυμμένο το κεφάλι του Δήμου μας στις σημερινές και αυριανές κυβερνητικές αποφάσεις, καταστροφικές για την περιοχή μας.
  Για το Δήμος μας ήρθε η ώρα, να απομακρύνουμε Δημάρχους και εκπροσώπους τηςΠεριφέρειας , εντολοδόχους πολιτικών απόγνωσης και εμπαιγμού των συμπολιτών μας.
 Ένας «ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣ» όπως τον οραματιζόμαστε εμείς, δεν χρειάζεται εκλεγμέναυποβοηθήματα για να στηρίζουν μια αδιέξοδη, πανηγυριτζίδικη δημοτική πολιτική.
 Τέλος, θέλουμε να καυτηριάσουμε την ανάρμοστη αλλά αποκαλυπτική συμπεριφορά του Αντιδημάρχου Βαγγέλη Ηλιάσκου, να βλέπει τους ανθρώπους των Συλλόγων σαν "φάτσες" και να του υπενθυμίσουμε, πως αυτοί οι άνθρωποι και ο μαχητής Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΧρήστοςΠαναγόπουλος ,  στήριξαν την μέχρι σήμερα πολιτική του διαδρομή.
  Ευχόμαστε στον κο Παναγόπουλο να συνεχίσει με το ίδιο πάθος και δυναμισμό τους αγώνες που δίνει για το καλό του Ωρωπού.
Υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού,Επαμεινώνδας Δημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: