Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Ο Γιασημάκης η Αντουνέτα και το "παντεσπάνι"

Με αφορμή δελτίο τύπου της "Δυναμικής-Αδύναμης Πολιτείας" του κ.Γιασημάκη "για το κοπή το πίτα" !!!!!!.
Χάθηκα,το ξέρω.Όχι στη μετάφραση,αν και προσπαθώ από πάντα να μεταφράσω ότι γίνεται γύρω μου και δεν καταλαβαίνω.Δεν μπορεί σίγουρα δε μιλάω την ίδια γλώσσα με πολλούς και ευτυχώς.


-Αγαπητοί κύριοι της "Δυναμικής -Αδύναμης Πολιτείας",τα προηγούμενα χρόνια γιατί δεν κόψατε Πίτα;;;;Απλό είναι,φέτος έχουμε εκλογές,φέτος θα φάτε πίτα!!!!
-Αγαπητοί κύριοι της "Δυναμικής-Αδύναμης Πολιτείας" πότε πατήσατε το πόδι σας αυτά τα χρόνια σε μια δημοτική κοινότητα για να ενημερώσετε για τα πεπραγμένα του Δήμου και τα δικά σας;;;;;Ποτέ, φέτος έχουμε εκλογές!!!!!!!!!
-Αγαπητοί κύριοι, πόσο κοστίζει το τυπωμένο ιλουστρασιόν χαμόγελο;;;;;;;;;;
Ξέρω-ξέρω ,"αν ο λαός δεν έχει ψωμί ας φάει παντεσπάνι" αυτό είναι το σύνθημα σας.Και ποια είναι η διαφορά σας από τα πανηγυράκια του Οικονομάκου;;;;;;;;;;Καμία !!!!!Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα.
Όταν υπάρχουν συμπολίτες μας που εναποθέτουν τις ελπίδες τους για να επιβιώσουν στην πρόνοια και την αλληλεγγύη των συνανθρώπων τους,όταν οι μισθοί και οι συντάξεις έχουν μειωθεί,όταν οι επαγγελματίες και οι έμποροι βλέπουν τις επιχειρήσεις τους να καταρρέουν θεωρώ προσβολή την οποιαδήποτε αλόγιστη προεκλογική δαπάνη.Σταματήστε τις φιέστες,είμαστε σε άλλη εποχή μην προκαλείτε το δημόσιο αίσθημα.
Δεν είναι δύσκολο να μάθετε πως καθιερώθηκε καί γιατί  "η βασιλόπιτα"-Μέγας Βασίλειος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι να κανω θα το ξαναπω οταν και οποιος συνδυασμος βγει νικητης σε αυτες τις εκλογες μαυρο φιδι που τον εφαγε αυτα που εχει να αντιμετωπισει. Για αυτο πιστευω οτι πρεπει να πρυτανευση η λογικη και να αφησουμε τα μανιφεστα των κομματων και το ανεβασμα στα κεραμιδια γιατι ευκολα θα γκρεμοτσακιστουμε οταν διαπιστωσουμε οτι οι προυπολογισμοι του δημου μας δεν θα ολοκληρωνονται λογω ελλειψεων πορων.Σε αυτη την δυσκολη πενταετια ολοι μηδενος εξαιρουμενου πρεπει να βαλουμε πλατη οταν και οπου χρειασθει κανεις δεν περισσευει ολοι θα ειναι χρησιμοι σε οτιδηποτε προκυψει.Και να αφησουμε τις Αντουανετες και τα παντεσπανια γιατι οι καιροι δεν το επιτρεπουν. ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

κωστας είπε...

Aν αγαπητε Βασίλη εσένα σου αρέσει το παντεσπανι να πας να φάς στο ΓΙΑΣΗΜΑΚΗ.Καλό ταξίδι,για εμας δεν δεν πρέπει να περισσεύει κανεις και κανένας δεν μας είναι απαραιτητος.
Με υλικά του χθές δεν φτιαχνεις σπίτι.