Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ πρίν την κατάθεση αιτήσεως πρός τον κ.ΓΑΖΒΙΝΙΑΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 12 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2014

Πρός τον κ.ΓΑΖΒΙΝΙΑΝ,αντιδήμαρχο οικονομικών του Δήμου Ωρωπού

Κύριε αντιδήμαρχε των οικονομικών του Δήμου μας,απευθύνομαι δημόσια σε σας όχι μόνο λόγω της αποκλειστικής και θεσμικής σας αρμοδιότητας για τα οικονομικά του  Δήμου αλλά και γιατί πιστεύω απόλυτα στην κοινωνική σας ευαισθησία,άλλα και λόγω των προεκλογικών σας δεσμεύσεων(Ειδικό Ταμείο Κοινωνικής Συμπαράστασης....έτσι δεν το είχατε ονομάσει;;;;;;;)
Κύριε αντιδήμαρχε,σας κάλω να δώσετε στην δημοσιότητα,

  • τις μηνιαίες αντιμισθίες (μικτές και καθαρές) των αιρετών του δήμου μας, του δημάρχου και των  αντιδημάρχων, ανά δικαιούχο
  • τα ονόματα των αντιδημάρχων που αμείβονται από το δήμο και αυτούς που αμείβονται από άλλες υπηρεσίες του δημοσίου ή είναι συνταξιούχοι
  • τις μηνιαίες αποζημιώσεις (μικτές και καθαρές) των προέδρων των Τοπικών Συμβουλίων του Καλλικρατικού μας δήμου, ανά δικαιούχο.

  • Αναμένω λοιπόν με ενδιαφέρον τα στοιχεία που θα δημοσιοποιηθούν, και όχι ειδικά σ΄εμένα που είμαι ένας απλός δημότης, ένα μη θεσμικό πρόσωπο που εκπροσωπεί ένα μικρό διαδικτυακό ΜΜΕ.

    Για να μη ξεχνιόμαστε η παρακράτηση του 20% από τις αντιμισθίες  έχει κωδικό;;;;;;
    Καλές γιορτές σε όλους μας!!!!κάποιοι όμως δεν θα κάνουν!!!!

    5 σχόλια:

    Ανώνυμος είπε...

    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΓΑΖΒΙΝΙΑΝ. ΔΙΕΛΥΣΕ ΕΝΑ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ? ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ Κ ΑΛΛΑ...Η ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ( ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΙΜΗ ΛΑΜΠΑ?) ΕΙΔΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ (ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΑΠ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ) Η ΠΟΡΘΜΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΩΡΩΠΟΥ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ. ΚΑΠΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ...ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ...ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΘΩΜΑ.

    Ανώνυμος είπε...

    σε προηγουμενο Δ.Σ Κ.ΔΗΜΑΡΧΕ απαντησατε στον Κ.ΤΣΕΚΡΕΤΖΗ οτι στο επομενο συμβουλιο θα καταθεσετε τα ευρω που μπηκαν στο ταμειο του δημου απο το πανηγυρι του ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ. Αυτο δεν το κανατε με στοιχεια εγγραφως. ΓΙΑΤΙ? Επαιξε ρολο οτι τις επομενες μερες σε πανηγυρι ανταλλαξατε με τον Κ.ΤΣΕΚΡΕΤΖΗ πολλα ευρω σε λουλουδια?

    ΘΑΛΗΣ είπε...

    ΣΙΓΑ ΤΩΡΑ ΜΗ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ...ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ. ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ. Ο,ΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ, ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΕΡΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ.

    Ανώνυμος είπε...

    Νωντα...πουθενα η φωνη σου...που ειναι ο τσαμπουκας σου?? σε εβαλαν στο μαντρι? σε σταυρωσαν? η απαντηση σου ειναι ναι σε ολα στο δημαρχο??

    Ανώνυμος είπε...

    Κύριε Κώστα. έχονται εκλογές και θέλουμε να ξέρουμε τι θα ψηφίσουμε. 18 Ιουλιο εγινε μια ερωτηση στην βουλη από τους βουλευτες αττικης του ΣΥΡΙΖΑ Δειτε εδω: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=340454&catID=5
    Επειδη δεν μας αρέσει γενικώς να είμαστε πρόβατα της κάλπης ούτε να μας θεωρούν ιθαγενεις περιμένουμε την απαντηση που πηραν οι κυριοι βουλευτες. Αλλιώς ψηφαλάκια δεν έχει.