Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Πρός τον κ.ΓΑΖΒΙΝΙΑΝ,αντιδήμαρχο οικονομικών του Δήμου Ωρωπού

Κύριε αντιδήμαρχε των οικονομικών του Δήμου μας,απευθύνομαι δημόσια σε σας όχι μόνο λόγω της αποκλειστικής και θεσμικής σας αρμοδιότητας για τα οικονομικά του  Δήμου αλλά και γιατί πιστεύω απόλυτα στην κοινωνική σας ευαισθησία,άλλα και λόγω των προεκλογικών σας δεσμεύσεων(Ειδικό Ταμείο Κοινωνικής Συμπαράστασης....έτσι δεν το είχατε ονομάσει;;;;;;;)
Κύριε αντιδήμαρχε,σας κάλω να δώσετε στην δημοσιότητα,

  • τις μηνιαίες αντιμισθίες (μικτές και καθαρές) των αιρετών του δήμου μας, του δημάρχου και των  αντιδημάρχων, ανά δικαιούχο
  • τα ονόματα των αντιδημάρχων που αμείβονται από το δήμο και αυτούς που αμείβονται από άλλες υπηρεσίες του δημοσίου ή είναι συνταξιούχοι
  • τις μηνιαίες αποζημιώσεις (μικτές και καθαρές) των προέδρων των Τοπικών Συμβουλίων του Καλλικρατικού μας δήμου, ανά δικαιούχο.

  • Αναμένω λοιπόν με ενδιαφέρον τα στοιχεία που θα δημοσιοποιηθούν, και όχι ειδικά σ΄εμένα που είμαι ένας απλός δημότης, ένα μη θεσμικό πρόσωπο που εκπροσωπεί ένα μικρό διαδικτυακό ΜΜΕ.

    Για να μη ξεχνιόμαστε η παρακράτηση του 20% από τις αντιμισθίες  έχει κωδικό;;;;;;
    Καλές γιορτές σε όλους μας!!!!κάποιοι όμως δεν θα κάνουν!!!!

    4 σχόλια:

    Ανώνυμος είπε...

    Στο δημοτικο λιμενικο ταμειο το ΔΣ αναβληθηκε. Κατα τον εγκριτο δημοσιογραφο κ.Ξυλο υπηρξαν μελη που δεν ειχαν λαβει προσκληση. Ποιος φταιει? Ο προεδρος. Ποιος ειναι ο προεδρος? Ο δημαρχος! Οταν δεν μπορει να καλυψει τον αντιδημαρχο του Γαζβινιαν πρωην προεδρο λιμενικου ταμειου αυτο κανει. Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος...

    Ανώνυμος είπε...

    Στο μεζεδοπωλειο ΚΑΠΗ στο Μαρκοπουλο ανεβαινουν οι μετοχες του. Ο Γκικακης δεν ξεκολλαει απο μεσα καθολου. Αληθεια κ.Γκικακη προτου εκλεγεις συμβουλος γιατι δεν περναγες ουτε απ εξω? Τωρα μαγαζι γωνια απο το πουθενα οικογενειακη ταβερνα...εντελως δωρεαν! Χορηγος ο δημαρχος..!

    Ανώνυμος είπε...

    Η δημοτική αρχή εμφανώς αιφνιδιασμένη από το αποτέλεσμα των εκλογών του Μαΐου στέκεται και κοιτάζει αμήχανα την ώρα δέχεται την μία ήτα πίσω από την άλλη σε όποια μάχη και αν δίνει , αν την δίνει , ενάντια στην αποδόμηση των υποδομών του δήμου μας που συντελείται όλο αυτό το διάστημα . Μη μπορώντας να εφαρμόσει όλα αυτά που με τόση αμετροέπεια διαλαλούσε προεκλογικά και με περίσσια κομπορρημοσύνη προσπαθεί να μας κάνει μαθήματα δημοκρατίας για το πώς και πότε θα εξασκήσουμε τα δικαιώματα μας , ενώ η ίδια σχεδόν 4 χρόνια πριν έπραττε το <> , κάνοντας ένσταση , απέναντι στην τότε νεοεκλεγείσα δημοτική αρχή θεωρώντας το χρέος προς τους ψηφοφόρους της . Προσπαθεί να βρει διέξοδο απειλώντας ότι θα φέρει τον έλεγχο στο δήμο μας αλλά το μόνο που κάνει είναι να συνεχίζει την ίδια πολιτική που εφαρμόζεται μέχρι και σήμερα .Το μόνο που κατάφερε μέχρι σήμερα να παρουσιάσει ως έργο είναι ότι ξαναζωντάνεψε πολιτικά φαντάσματα του παρελθόντος βάζοντάς τα ξανά να πρωταγωνιστούν στις αποφάσεις για τον τόπο μας ..
    Όταν μπαλώνει ότι έσκιζε προεκλογικά μάλλον δεν πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στον ΘΩΜΑ ……!

    Ανώνυμος είπε...

    Σημερα το πρωι,υπαλληλος που δουλευει στα κ.α.π.η πληρωθηκε με τιμολογιο απο την Κ.Ε.Δ.Ω στο οποιο εγραφε για τον μηνα νοεμβριο. Ενω της χρωστουσαν απο τον σεμπτεμβριο που ειχαν αναλαβει η καινουρια δημοτικη αρχη. Και της ειπαν οτι τα υπολοιπα θα τα παρει πιο μετα. Δηλαδη θα της κοψουν μετα τα τιμολογια με πιο πριν της ημερομηνιες. Και ρωτησε πως γινετε αυτο και της ειπαν οτι εχουν ανοιχτα τιμολογια. Α ρε ρεζιλια που ειστε?