Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Η φίμωση του Γιώργου Κόλλια,πρέπει να προβληματίζει όλους τους ενεργούς πολίτες

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ Π. ΚΟΛΛΙΑ (geKollias.blos[gspot.gr)
Όσοι από εσάς που διαβάζετε αυτήν την καταγγελια είστε φίλοι ή γνωστοί, θα γνωρίζετε ότι από το 2008 είμαι διαχειριστής του blog geKollias.blogspot.gr «ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΕΝΟΣ ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΗ».
Το blog αυτό από την έναρξη της λειτουργίας του μέχρι σήμερα, ήταν και παρέμεινε ένα blog γνώμης αφ΄ ενός και ενημέρωσης των πολιτών πάνω στα κοινωνικά τους δικαιώματα.
Ασχολήθηκε, ακόμη, με τα τοπικά ζητήματα του Βαρνάβα, όπου εδρεύει, αλλά και συνολικά του Δήμου Μαραθώνα. Ακόμη με τα γενικότερα ζητήματα της αυτοδιοίκησης, το περιβάλλον, τους αγώνες των πολιτών ενάντια στα ΧΥΤΑ, ενάντια στα διόδια και γενικότερα τους κοινωνικούς αγώνες, αφού ο διαχειριστή του ήταν και παραμένει ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.
Πάντα, όμως, με κοσμιότητα, χωρίς κραυγές, χωρίς να θίγει υπολήψεις, με σεβασμό στην αντίθετη άποψη.
Φαίνεται, όμως, ότι, στις μέρες μας, η γνώμη ενοχλεί, η κριτική φοβίζει. Κάποιος ή κάποιοι ενοχλήθηκαν και αποφάσισαν να «κλείσουν το στόμα» σε αυτόν τον ενοχλητικό blogger. Και το κατάφεραν. Εδώ και 3 μέρες όποιος θέλει να διαβάσει το blog geKollias.blogspot.gr βλέπει την εικόνα αυτή. Και παρά την παρέμβασή μας στην Google, μέχρι τώρα δεν έχει αλλάξει τίποτα.
Τα ερωτήματα είναι συγκεκριμένα πλέον:
• Ποιος φοβάται ή ποιοι φοβούνται τον Γιώργο Π. Κόλλια;
• Γιατί θέλουν να σωπάσει;
• Μέχρι που είναι ικανοί να φτάσουν;
Τους δηλώνω ότι ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΟΥΝ. Δεν θα πετύχουν ποτέ, όσο είμαι εν ζωή, να μου «κλείσουν το στόμα». Θα συνεχίσω να «μπαίνω στα ρουθούνια» της κάθε εξουσίας, υπερασπιζόμενος το δίκιο των πολλών. Όπως λέει κι ο ποιητής «Θα χώνομαι μ’ επιμονή σε κείνα τα ρουθούνια
θα χώνομαι σε μύτες στρογγυλές που έχουν τα γουρούνια
μ’ ανθρώπινη μορφή».
Όχι δεν είμαι επαναστάτης. Θέλει πολλά κότσια γι΄ αυτό και δεν τα ΄χω. Θεωρώ απλά τον εαυτό μου έναν κοινωνικό αγωνιστή, που κάνει τα ελάχιστα από όσα οφείλει να κάνει κάθε πολίτης.
ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ.
Ήδη ξεκινά η νέα ιστοσελίδα μας geKollias.gr, που θα αποτελέσει το νέο μετερίζι, μέσα από το οποίο θα συνεχίσω την …ΣΚΕΨΗ μου και την ΔΡΑΣΗ μου, ως ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.
Υπό άλλες συνθήκες θέλαμε να γίνει αυτό το νέο ξεκίνημα, αυτό το μεγάλο βήμα, αλλά οι «τυφλοπόντικες» μας αναγκάζουν να ξεκινήσουμε διαφορετικά.
Για εσάς, λοιπόν, που ονειρευόσαστε να μας φιμώσετε, «ραντεβού στα γουναράδικα»!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΠΗ? ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΧΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΙΚΑΚΗ? Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΡΧΕΤΑΙ. Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ...