Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Η σιωπή στήν αυθαιρεσία είναι τρομοκρατία

Η μη τήρηση της νομιμότητας πρωτίστως και η έλλειψη διαφάνειας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στη κακοδιοίκηση και στη διαφθορά, τις οποίες η κοινωνία και το κράτος πρέπει να βρούν τρόπους και μέσα να καταπολεμήσουν.Η διαφθορά, όμως εκτός από την οικονομική ζημία που προκαλεί, διαβρώνει υποχθόνια ευάλωτες δομές του κράτους, προκαλώντας αργά αλλά σταθερά την απαξίωση των κρατικών μηχανισμών, μεγεθύνοντας ταυτόχρονα την απογοήτευση των πολιτών και την έλλειψη εμπιστοσύνης τους προς το κράτος. Η διαφθορά εκτείνεται από τα ανώτερα μέχρι τα κατώτατα στελέχη της κρατικής ιεραρχίας και σ’ αυτή εμπλέκονται οικονομικοί παράγοντες  ή ακόμη και απλοί πολίτες σε ατομικές περιπτώσεις, με αποτέλεσμα να συντηρείται και να αναπαράγεται η αναποτελεσματικότητα του κρατικού μηχανισμού.

Είναι γνωστό ότι, σήμερα, εκτός της σοβαρής οικονομικής κρίσης που μαστίζει την Χώρα, υπάρχει σε μεγάλο βαθμό κοινωνική κρίση που δεν συνδέεται άμεσα με την οικονομική κρίση.
Η κοινωνική κρίση είναι βαθύτερη της οικονομικής και έχει παγιοποιηθεί από τα προηγούμενα της οικονομικής κρίσης χρόνια και σχετίζεται με την διαφθορά.
Κάποιους τους ενοχλεί ο έλεγχος νομιμότητας,
προσπαθούν μάλιστα να μεταθέσουν την προσωπική τους ευθύνη και ανεπάρκεια 
βάζοντας μπροστά "παιδικά όνειρα¨" και δήθεν επαγγελματικά συμφέροντα,δεν έχουν το θάρρος να αναγνωρίζουν ότι είναι οι μόνοι και αποκλειστικά  υπεύθυνοι.Αγαπητοί διαχειριστές του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ωρωπού αναλαμβάνοντας τις ευθύνες σας υπάρχει και ο δρόμος της παραίτησης,διευκολύνοντας τον Δήμαρχο.
Η τρομοκρατία της σιωπής δεν με αφορά: Γιάννης Μπουλέκος.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.



9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΏ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΣΥΚΑΜΙΝΟ ΟΤΕ ΜΠΑΝΆΝΑ. ΕΔΏ ΕΊΝΑΙ ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ. ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

O ΠΑΝΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ. ΕΦΥΓΕ ΑΠ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ. ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ ΔΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. Ο ΛΟΓΟΣ? Η ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ. ΕΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΩ.. ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΘΩΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

eeeelaaa na kanoume bananaaaa

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΗΔΟΝΙ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ.......ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ!!!ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΤΟ.ΕΛΑ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Κατω η τρομοκρατια, ζητω η ελευθερια και η διαφανεια. Καλη χρονια με δυναμη!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΛΕΚΟ.ΑΠΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΟΡΘΩΣΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΕΙΨΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

στεφανε δαβρη υπευθυνο των ΚΑΠΗ σαν προεδρος της ΚΕΔΩ που σου ανηκουν τα ΚΑΠΗ εισαι συμφωνος μ αυτα που γινονται στο ΚΑΠΗ του Μαρκοπουλου? επαγγελματιας πολιτικος εισαι και καλη η σιωπη σου αλλα εως εδω...εισαι και εσυ συνενοχος? οι πραξεις σου αυτο δειχνουν..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΑ....ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΠΑΤΙΝΑΖ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ , ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΧΡΕΩΦΗΛΕΤΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΡΕΜΠΕΛΙΑΣ ΡΕΜΠΕΛΙΑΣ. Ε ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ Γ@ΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

Πήρε γνωμοδότηση ο δήμος και τώρα έχει και χωριό αι βασίλη και θα μας δείξει αν χορέψουμε εμείς οι καλικατζσροι. Ρε α τα διαλα μέρες που είναι