Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Αυτοί είναι που "ταλαιπωρούν" τον Άι Βασίλη στον Ωρωπό !!!!!!

               Ψάχνοντας για ευαίσθητους!!!!!!!!!!!!!!!
Η αλήθεια είναι πως όποιος βρίσκεται απέναντι από όλους αυτούς που διοικούν σήμερα το Δήμο ώρες-ώρες νιώθει την ανάγκη να σηκώσει τα χέρια ψηλά.!!!Πολύ απλά γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν παίζονται!!!!!Ρε πόσο χοντρόπετσοι είναι;;;Στη κοινωνία πίστευα,ότι υπάρχει και ένα όριο και λίγο "τσίπα".Κάποτε μόλις κάτι ακουγόταν,μόλις κάτι γραφόταν στο τύπο για περίεργες συμβάσεις ή ύποπτες αγορές έκαναν πίσω.Προσωρινά;;;Το ξανασκέφτονταν;;;;;Φοβόντουσαν και έκαναν πίσω;;;Τι να σας πω.........Τώρα αν αργότερα  συνέχιζαν δεν μπορώ να το γνωρίζω.Πάντως έκαναν πίσω....
Τα παλικάρια της Δημαρχοπαρέας,δεν ιδρώνει το αυτί τους,δεν λένε να το βάλουν κάτω...Βρε δεν πα να τους λες πως σπαταλάνε τα λεφτά του κόσμου σε καιρούς σκληρούς και δύσκολους για πανάκριβες και αρκετές φορές άχρηστες γιορτές και φιέστες;;;;Αυτοί τίποτα!!!!Εκεί το βιολί τουςΤο Νομικό Πρόσωπο Περιβάλλοντος και Πολιτισμού ,δεν είναι κάτι αόριστο και ανώνυμο.Το Νομικό πρόσωπο  διορίζεται με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και είναι υπεύθυνο και υπόλογο για πράξεις,αλλά και για παραλήψεις,έχουν όλοι ονοματεπώνυμα!!!!
Θέλω να αναφερθώ προσωπικά σε κάθε ένα ξεχωριστά από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου,όχι αόριστα αλλά με αποφάσεις,ημερομηνίες κ.λ.π.
1.Πότε αποφασίσθηκε η λειτουργία και η εγκατάσταση του χωρίου του Άι Βασίλη και που;;;;;
2.Υπάρχει αίτηση του Νομικού Προσώπου Περιβάλλοντος και Πολιτισμού προς το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο με αίτημα την παραχώρηση της χερσαίας ζώνης;;;;;;;
3.Υπάρχουν προσφορές για την εγκατάσταση και λειτουργία του χωρίου για να κριθεί η συμφέρουσα ;;;;;;
4.Πότε υπεγράφη η συμφωνία του ιδιώτη με το Νομικό Πρόσωπο;;;;;;
5.Ποσό είναι το τίμημα που θα πληρώσει το Νομικό Πρόσωπο στον ιδιώτη;;;;;;;;
6.Υπάρχει υγειονομικός υπεύθυνος και όχι μόνο;;;;;;;
Για να δούμε ;;;;αν με μια τέτοια  πρωτοβουλία θα σπάσει το "μουγκαφών"..ναι ή όχι;;;;; Είναι καιρός, κάποιοι να επιλέξουν την νομιμότητα και να σπάσουν την ένοχη σιωπή τους!!!



6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΕΚΘΕΣΗ BAZZAR. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΠΗ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ. ΕΞΥΠΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΚΑΠΗ...ΓΚΙΚΑΚΗΣ...ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΘΑ ΠΙΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ. ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ? ΑΡΜΥΡΙΩΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΣΑΙ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΣ? ΓΙΑΣΕΜΑΚΗ? ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ..ΓΚΙΚΑΚΗ- ΡΟΥΣΣΗ-ΣΤΕΦΑΝΟ ΔΑΒΡΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι τα εκαναν μανταρα. Η δικη σας συνεισφορα ποια ειναι, χωρις λογο αντιπολιτευση; Σε προηγουμενο αρθρο σας, αναφερετε οτι ενδιαφερεστε για τα παιδια. Γιατι ο αγαπητος δικηγορος που συννεταξε 5-6 σελιδες αναφερομενος στο θεμα, δε βοηθησε ωστε να ξεπεραστει το προβλημα και να μπορεσουν να διασκεδασουν τα παιδια του δημου μας, και οχι μονο. Το μονο που καταφερατε, ειναι να στερησετε απο τα παιδια μερικες στιγμες χαρας, που με τη δικη σας συμβουλη θα μπορουσαν να ειναι και ασφαλεις. Δυστυχως, δε διαφερετε σε τιποτα απο αυτους που κατηγορειτε.

Ανώνυμος είπε...

στεφανε δαβρη εισαι συμφωνος με αυτο που γινεται στο καπη μαρκοπουλου?πολλες οικογενειες χωρις καν 1 ευρω εισοδημα θα ειτανε θειο δωρο ο μισθος της υπευθυνης και εσυ τα εκανες πλακακια με το γκικακη.εισαι υπευθυνος για τα καπη δεν ειναι ο γκικακης.θα λογοδοτησεις. κυριακη κοντη γιορτη.

Ανώνυμος είπε...

αυτο που δεν εγραψεσ ειναι οτι την εκθεση την διοργανωσαν με τις ευλογιες του γκικακη.ρε ντροπη ρε καποια στιγμη.σε τρεις μηνες τα κανατε ολα ισωμα γιατι η αντιπολιτευση κοιματε τον υπνο του δικαιου.κριμα αρμυριωτη και κριμα γιασεμακη,γιατι το μαρκοπουλο σας τιμησε και σας εβγαλε πρωτους.

Ανώνυμος είπε...

Η απαντηση του ΓΚΙΚΑΚΗ γι'αυτα που γραφωνται για το ΚΑΠΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ? Αστους να γραφουν.Εγω τωρα βρηκα την ευκαιρια,να πανε να ΓΑ.....ΝΕ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΓΚΙΚΑΚΗ.Αλλα τα πολλα μπραβο στο ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΡΙΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟ Δ.Σ.Τωρα ξερουμε ευτυχως γρηγορα το επιπεδο αυτων που μας διοικουν.ΕΝΑ ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΝΝΗ ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ...ΜΟΥ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ Τ ΑΗΔΟΝΙ...ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ...............