Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Σύλληψη δύο υπαλλήλων.

Με προσημειωμένα χαρτονομίσματα συνελήφθησαν δύο υπάλληλοι της Διεύθυνσης Υγειονομικού Ελέγχου της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, κατά τη διαδικασία ελέγχου σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Καπανδρίτι, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής.
Οι δύο υπάλληλοι κρατούνται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και αναμένεται η σχετική ενημέρωση από την Ελληνική Αστυνομία, καθώς και το κατηγορητήριο, προκειμένου να ακολουθηθεί η εκ του νόμου προβλεπόμενη διαδικασία για την πειθαρχική τους δίωξη.
Σημειώνεται, ότι η Περιφερειάρχης Αττικής επικοινώνησε, άμεσα, τόσο με τον καταγγέλλοντα, όσο και με το Σώμα Εσωτερικών Υποθέσεων.
«Η Περιφερειακή Αρχή Αττικής θεωρεί υψίστης σημασίας προτεραιότητα την πάταξη φαινομένων διαφθοράς που υπονομεύουν τη λειτουργία της δημόσιας διοίκησης,  απαξιώνουν το έργο των δημοσίων λειτουργών και λειτουργούν σε βάρος των πολιτών» τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΣ Ο ΓΚΙΚΑΚΗΣ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ.ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΜΕ ΜΙΣΘΟ.ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ? ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ..ΤΣΙΠΟΥΡΑ..ΟΥΙΣΚΥ..ΤΑΒΕΡΝΑ Ο ΓΚΙΚΑΚΗΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΡΟΥΣΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ Ο ΓΚΙΚΑΚΗΣ ΤΟ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ. ΑΙΣΘΗΜΑ ΜΑΝΑ ΘΕΙΑ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ Ή ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ??

Ανώνυμος είπε...

μονο ο Γκικακης ειναι αρπακτικο? που να δειτε τον Τολια.. τον προεδρο του νομικου προσωπου, στο γραφειο του εργαζονται η γυναικα του και ολο του το σοι..Μπραβο δημαρχε. η οικονομα καλη?? Ενα σας ζητω.. Να εχετε εμπιστοσυνη στον Θωμα! Το βλεπουμε...

Ανώνυμος είπε...

διαμαρτυρεστε για την πολιτικη προστασία. οριστε ο κ. καρυδας είναι ο πρόεδρος της επιτροπης. εχουμε στελεχη λοιπον και με καταρτιση και με μορφωση κορυφαια. για να πάμε ΟΛΟΙ μπροστα.

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασες τον αγνό πρόεδρο, το από λολ ο πρόβατο της σχολικής. Τον μαντά τον όσιο!

Ανώνυμος είπε...

καλα,στον Καλαμο να δειτε τι γινεται!!!κολωνακια παντου,να μην παρκαρει κανεις στην πλατεια,για να νοικιαστει το χωραφι του τζωρτζη,για παρκιν.αληθεια με ποια μελετη εγιναν ολα αυτα???η αδερφη του Δεδε τα εκανε???αλλα ξεχασα,αυτη δουλευει στο Δημο!!!ΑΜΙΣΘΗ!!!!!ΠΩΣΣΣΣ???????ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΘΩΜΑ!!!ΕΣΕΙΣ???????

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον ολοι αγνοείτε κατι ο Κος. Γκικακης εκτος απο το αισθημα και την θεια του στο ΚΑΠΗ σκοπεύει αν δεν εχει ηδη βάλει και την κόρη του και την ανηψια του στον Δημο !!!!!!!Ας καθήσουμε εμεις οι μ@@@@ες να μενουμε ανεργοι και αυτοι να συνεχίζουν το φαγοπότι τους!!!! ΕΞΩ Η ΒΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΚΟΠΗ. ΤΟ ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΤΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ;

Ανώνυμος είπε...

Ο γνωστος λαμογιογραμματες του καλαμου τωρα δεν ειναι με τον οικονομακο? εχει εμπιστοσυνη στον θωμα τωρα? ουςτ ρεεεεεεεεεεε μεγαλολαμογιεεεεεεεεεεεεεε ντροπη σου