Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Τα "ορφανά" του Οικονομάκου

Αγαπητοί εν δυνάμει υποψήφιοι,θα σας δώσω μια γεύση ,πως πρέπει να πορευθείτε το επόμενο διάστημα έχοντας σαν μπούσουλα το εκλογικό σύστημα της Κύπρου το οποίο αντιγράφει η κυβέρνηση κατά δήλωση της.Εκτός και αν ο "Μπένι"  βάλει βέτο.
ΠΡΩΤΟ: Δεν υπάρχει πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου,προεδρεύει ο Δήμαρχος!Ορίστε το πρώτο "ορφανό"!!!!Χάσαμε τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου,τι κακό μας βρήκε!!!!
ΔΕΎΤΕΡΟ:Δέν υπάρχουν αντιδήμαρχοι!!!!!σωστά διαβάζετε.Στο νέο εκλογικό σύστημα θα υπάρχει ένας αντιδήμαρχος να αντικαθιστά τον Δήμαρχο.Μα νι-μα νι πάρτε επτά "ορφανά"!!!!Πως θα ζήσουν από εδώ και πέρα οι προβεβλημένοι μας Αντιδήμαρχοι στην αφάνεια ενός απλού Δημοτικού Συμβούλου;;;;;;;;;Πως θα ζήσουν χωρίς μικρόφωνα,συνεντεύξεις,πανυγηράκια και φωτοργαφιούλες::::
Σας έχω και το χειρότερο Αντιδημαρχόπουλά μου!!!!!
Ο Αντιδήμαρχος δεν ορίζεται από τον Δήμαρχο!!!!!!Τέρμα οι "εκβιασμοί"..."δεν σου ψηφίζω το θέμα αν δεν με κάνεις Αντιδήμαρχο"!!!!!!Και ο "Ρεμπελιάς"τι θα κάνει ;;;;;θα ακριβύνουν οι τάφοι;;;;;;;;
Ο Αντιδήμαρχος εκλέγετε από το δημοτικό συμβούλιο!!!!Σας κοψοχόλιασα;;;;;;;
Το Δημοτικό Συμβούλιο μπορεί να εκλέξει όποιον θέλει ως Αντιδήμαρχο με την μέθοδο της πλειοψηφίας.Μπορείτε να φανταστείτε τον "μνημονιακό" Οικονομάκο με αντιδήμαρχο τον Χασιώτη!!!!!
Τα πράγματα όντως δεν είναι καθόλου  καλά για τους "προβεβλημένους",για τους "αντιδημάρχους",για όλους όσους μέχρι τώρα προσπαθούσαν με την ψηφοθηρία να εξασφαλίσουν μια θέση δίπλα στον Δήμαρχο,με μισθουλάκο βέβαια.Μικρός,ναι,πετσοκομένος ναι,αλλά είναι ένας μισθουλάκος.Άσε το ον όρε να΄σαι αντιδήμαρχος....Μην το πετάτε αυτό!!!!!!Για μια θέση στην εξέδρα της παρέλασης ζουν πολλά "καμάρια"μας!!!!
Δυστυχώς ή ευτυχώς η Ελλάδα θα γεμίσει "πολιτικά ορφανά"......βλέπε ΔΗΣΩ !!!!!!!!!!
Μια σαμπάνια παρακαλώ στην υγεία των "πολιτικών ορφανών"του Δήμου Ωρωπού.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

λυσσαξες με τον ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ και τη ΔΗΣΩ...τι παιζει τελος παντων πισω απο τις μπηχτες σου?αλλοι 6 συνδυασμοι υπαρχουν και δεν λες τιποτα γιαυτους.....η μηπως δεν ξερεις...

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 8 Σεπτεμβριου 2013 9;27 μμ Για να παει μπροστα ο τοπος θελει ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ και αφου προοδευσει θα γινει ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ τιποτα δεν θα γινει αν δεν υπαρχει ΟΡΑΜΑ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. σεναριο που θα παιξει στις εκλογες.

Ανώνυμος είπε...

pire to mati moy ton ikonomako xtes sthn platia kapandritiou me ikonomoy.kseris tpt/?