Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Δισταυρία για την εκλογή Δημάρχου....έρε γλέντια.

Μια από τις σκέψεις του υπουργείου εσωτερικών είναι η δισταυρία για την εκλογή δημάρχου,όταν οι υποψήφιοι είναι πάνω από έξη.
Έτσι δίνεται η δυνατότητα αμφίδρομων σχέσεων και παράξενων συνοικεσίων.
Το συνοικέσιο της ΔΗΣΩ του κ. Οικονόμου με την Δυναμική Πολιτεία του κ. Γιασημάκη μπορεί να επεκταθεί και με το κ. Οικονομάκο,πιστοί εκφραστές και υπηρέτες όλοι τους στη λογική "το μνημόνιο είναι ευλογία"

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
Ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΛΟΓΑΚΙ ΤΟΥ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΚΑ.ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΤΑ ΠΙΑΤΕΥΕΙ Η ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΖΥΓΟΜΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΑΥΛΩΝΑ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΜΟΥ? ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΖΥΓΟΜΑΛΑ? ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΞΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

εχει την καλυτερη των τελευταιων χρονων

Αυλωνιτης είπε...

Αισθητη η Απουσια Δημοτικων Συμβουλων καθως και Τοπικων στη Θαυμασια Εκδηλωση με τα Χορευτικα του Αυλωνα και αλλων απο Γειτονικα Διαμερισματα την 6 Σεπτ. 2013 στη Πλατεια Ζυγομαλα στον Αυλωνα ! Κακιστη Εντυπωση Προκαλεσε και η Απουσια του ΚΑΠΗ Αυλωνα ( χοροδια ) που προτιμησε να συμμετασχει σε Εκδηλωση στο Σχηματαρι......Παρα να καμαρωσουν τα Νειατα του Χωριου τους !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αμα ηρθε η κοντογιανη τοτε δεν χρειαζετε αλλος