Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Σκάει "μύτη" η πρώτη εκλογική συμμαχία.


Όπως παλιά,το νέο ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ με το παλαιό ΠΑΣΟΚ χέρι-χέρι,Χριστοφιλοπούλου,Παπαηλίας και ο Βασίλης Οικονόμου ,αγκαλιά και πλάει πλάει....γύρω- γύρω όλοι και στη μέση ο  Γιώργος Γιασημάκης ,υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού,το αίμα νερό δεν γίνεται,τώρα ιδιαίτερα που τα ποσοστά της Δημαρ αγγίζουν το 2%.

Ακανοινώνεται εντός των προσεχών ημερών η συνεργασία της Δημοτικής Συνεννόησης με τη Δυναμική Πολιτεία με την κοινή τους κάθοδο στις αυτοδιοικητικές εκλογές με κεντρικό σύνθημα αιχμής "ΖΉΤΩ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ"
Την διαφημιστική καμπάνια του συνδυασμού αναλαμβάνει μετά από εισήγηση  της κ.ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΎΛΟΥ η ΜΚΟ του ΒΑΡΝΑΒΑ με την ΜΚΟ τού ΣΥΚΑΜΊΝΟΥ.
Επιτέλους κατάφεραν να συνεννοηθούν μετά από τρία χρόνια.....ποτέ δεν είναι αργά!!!!!!!
Αν όλα πάνε καλά και κερδίσουν το Δήμο Ωρωπού,Η κ.Βαρνάβα θα είναι η νέα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου,με αντιδημάρχους,τον Παπαγιάννη από τον Αυλώνα,τον Γιάννη τον Βλάχο από τα Κιούρκα,τον Δημήτρη Οικονόμου από το Καπανδρίτι και τον Θανάση Σαρκίρη από το Πολυδένδρι .......αν του το επιτρέψει η Ντόρα.Αγκάθι στην συνεργασία ο Αντιμνημονιακός Βασίλης Μπιλίρης και το "ο αντιδραστικός" του Αυλώνα,ο Βασίλης Λέκκας.





12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΑΤΑ! ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ..ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΤΩΝ ΟΡΕΙΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΩ Ο ΛΕΚΚΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΣΩ.Η ΔΗΣΩ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΑΚΟΜΗ. ΕΡΩΤΗΘΗΚΑΝ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΕΛΩΝ? ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΕΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Μηπως πρεπει να γινει εκτακτο Συνεδριο της ΔΗΣΩ;;;;; να παρθουν τοσο σοβαρες Αποφασεις!!!!!! Οτι εγινε με τη συγκεντρωση που αποφασιστηκε να υποστηριχθει ο νυν Δημαρχος;;;;;

Ανώνυμος είπε...

δευτερος γυρος ΓΙΑΣΗΜΑΚΗΣ ΛΙΤΣΑΣ παμε και στοιχημα....

Ανώνυμος είπε...

TO ΖΗΤΩ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΤΕΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΣΗΜΑΚΗ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ. ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΣΗΜΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΙ ΗΘΟΣ ΠΡΑΓΜΑ ΣΠΑΝΙΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

κωστας είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ στόν 9,44
γιατί ο κ.Γιασημάκης έγινε τώρα και αντμνημονιακός.......το έργο παίζετε εδώ και τρία χρόνια.
Το ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ είναι εδω ....Γιώργος Γιασημάκης
Πολιτισμένος ειναι και Αρχιεπίσκοπος.

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΟΙΗΚΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ;;;;;Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΟΧΛΗΣΩ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΣΑΣ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.
ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Ανώνυμος είπε...

Κώστα, ο Γιασημάκης αποτελεί την πλέον σοβαρή επιλογή από τους υπάρχοντες υποψηφίους. Αν διαφωνείς, πες μας εσύ ποια είναι η πιο σοβαρή λύση. Εκτός βεβαίως και αν περιμένεις να γίνει κάποια έκπληξη από το κόμμα σου το ΣΥΡΙΖΑ......

Ανώνυμος είπε...

δεν υπαρχει αλλη λυση ο γιασημακης ειναι η πιο σοβαρη

Ανώνυμος είπε...

κωστα εαν δεν κανω λαθος ο γιασημακης ειναι φιλος σου και ετσι τον γνωριζεις καλα...εγω παντως τον ρωτησα για σενα και μου ειπε οτι ο κωστας ειναι φιλος μου και οτι καλα κανει και ασκει κριτικη σε δημοσια προσωπα...αυτο μου αρκει για να συμφωνησω με τον ανωνυμο πιο πανω που λεει οτι ο γιασημακης εχει ηθος και ειναι πολιτισμενος...μακαρι να ειναι ο επομενος δημαρχος.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ.Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΣΤΗ ΣΤΗΛΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΓΡΑΦΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤ'ΑΛΛΟ.ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΛΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ.
ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΟΥ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΝΤΙΝΟ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΩΣ ΥΠΨΗΦΙΟ Δ.Σ ΚΑΠΟΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ?