Δευτέρα, 6 Απριλίου 2020

Στό Δήμο Ωρωπού:Ο κορωνοιός,οι πρόσφυγες- μετανάστες και εμείς!!!!!!!!

Για να δούμε τώρα:
17/3/2020,Ανακοίνωση- Απόφαση της Κυβέρνησης γιά  τις δομές μεταναστών-προσφύγων.
 "....τα μέτρα λαμβάνονται για την προστασία όσων διαμένουν στις δομές και των εργαζόμενων.Μεταξύ άλλων, αναστέλλονται όλες οι επισκέψεις ατόμων και φορέων και οι δράσεις αυτών εντός των ΚΥΤ και των δομών φιλοξενίας και η είσοδος πλέον επιτρέπεται μόνο στους έχοντες εργασία.....κ.λ.π.!!!!!!!!! 
-Ποιος ευθύνεται για τη τήρηση των μέτρων;;;;;πάντως όχι εγώ!!!!!!!!!!!!Εγώ δεν είμαι χωροφύλακας. Αυτό για να ξεκαθαρίσουμε,ποιος ευθύνεται για την πιθανή ή βέβαια "υγειονομική βόμβα" από την "άσκοπη" μετακίνηση των προσφύγων-μεταναστών από την ανοικτή  δομή της Μαλακάσας και όχι μόνο.Οι υπεύθυνοι έχουν ονοματεπώνυμο: Χρυσοχοίδης-Χαρδαλιάς-Κικίλιας(Μπαλατσινού),δηλαδή η πολιτεία,δηλαδή η Κυβέρνηση.Αυτή είναι η πραγματικότητα,εγκληματική αμέλεια των κυβερνώντων να εφαρμόσουν τα μέτρα για τη προστασία όλων μας,είτε αρέσει σε κάποιους είτε δεν αρέσει
Για να δούμε τώρα το ΕΜΕΙΣ
Εμείς οι κάτοικοι του Δήμου Ωρωπού,Μικρασιάτες,Πόντιοι,Αρβανίτες Βλάχοι....κ.λ.π ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν θα κάνω ιστορική αναδρομή για το πως υποδεχόντουσαν οι παππούδες μας τους Έλληνες Μικρασιάτες,....."τουρκόσπορους" τους αποκαλούσαν........πως υποδεχτήκαμε τους Έλληνες Πόντιους και πολύ πρόσφατα πως υποδεχτήκαμε τους Αλβανούς και σήμερα έχουν γίνει κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας.
Όλα τα άλλα είναι ακραίες κορώνες και ιδιαίτερα από εμάς πού είμαστε όλοι  πρόσφυγες-μετανάστες σε αυτό το τόπο. 2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα άλλα είναι ακραίες κορώνες και ιδιαίτερα από εμάς πού είμαστε όλοι πρόσφυγες-μετανάστες σε αυτό το τόπο.

ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟ ;

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα άλλα είναι ακραίες κορώνες και ιδιαίτερα από εμάς πού είμαστε όλοι πρόσφυγες-μετανάστες σε αυτό το τόπο.

ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ;


βάλε το σχόλιο και μην το απορρίπτεις.....