Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Οι "Αυλωνομάχοι" του Δήμου Ωρωπού.

Στο Δήμο Ωρωπού δεν υπάρχουν κάτοικοι δέκα ταχυτήτων 
Κάποιοι που μέχρι πριν λίγους μήνες διαφέντευαν τον Αυλώνα,τώρα ζητούν και τα ρέστα.Κάποιοι που από θέσεις ευθύνης στα δρώμενα του Αυλώνα  τα τελευταία δέκα χρόνια δεν έκαναν τίποτα για να διαφυλάξουν τα έσοδα από τα δημοτικά τέλη και έκλειναν τα μάτια ή έκαναν τα στραβά μάτια στις δηλώσεις των ιδιοκτήτων-ΒΕΒΑΙΏΣΕΙΣ(ποίος τίς υπέγραφε;;;) για να ηλεκτροδοτηθούν. Αυτοί ευθύνονται σήμερα για τις αυξήσεις στα δημοτικά τέλη,και όχι η Νέα Δημοτική Αρχή που προσπαθεί να νοικοκυρεύψει ένα δήμο μπάχαλο που αφήσατε,εσείς και ο "μπακάλης" από το Συκάμινο. Και έρχονται σήμερα να γίνουν ήρωες,ποιοι αυτοί που έθαψαν τον Αυλώνα.
-Κύριε Λέκκα,πόσες βεβαιώσεις έχετε υπογράψει;;;;αν λέω αν γίνει διασταύρωση των βεβαιώσεων θα προκύψει διαφορά;;;;;;;;;Τον νόμο 1080 τον γνωρίζετε;;;
-Εσείς κ. Σιδέρη,πόσες βεβαιώσεις έχετε υπογραψει ;;;;;;;;;Είμαι βέβαιος,ότι εσείς σίγουρα το νόμο 1080 δεν τον γνωρίζεται!!!!!!!!!
_"Αυλωνομάχοι" μην παραμυθιάζεται τους συγχωριανούς σας...γιατί,μόνο τους παραμυθιάζεται!!!!
Μία μέση κατοικία 100 τετραγωνικών στον Αυλώνα πλήρωνε μέχρι χθες 60 ευρώ το χρόνο,δηλαδή πέντε(5) ευρώ το μήνα.Σήμερα στη προσπάθεια του Γιώργου Γιασημάκη και της Νέας Δημοτικής Αρχής για ενιαίο τιμολόγιο ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ κατανομή των τελών ,θα πληρώνει 115 ευρώ,ούτε ένα πακέτο τσιγάρα το μήνα!!!!!!!!Αυτό εσείς το λέτε χαράτσι;;;;;
-Αγαπητοί "Αυλονωμάχοι",κ.Σιδέρη,κ.Λέκκα,κ.Σαμπάνη,αν τα δάκρυα σας είναι αληθινά και όχι κροκοδείλια ζητήστε με έγγραφό σας να συγκροτηθεί επιτροπή επανακαταμέτρησης  των κατοικιών του Αυλωνά.Εδώ να δείς μαργαριτάρια,εδώ να δείς μηδενικά δημοτικά τέλη.Εδώ σε θέλω κάβουρα!!!!!όλα τα άλλα δάκρυα είναι για να παραμυθιάζεται του συγχωριανούς σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: