Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

ΜΕΡΟΣ Β΄,οι "Αυλωνομάχοι" του Δήμου Ωρωπού

******Αγαπητοί "Αυλωνομάχοι",πως γίνεται ο Αυλώνας να έχει μεγαλύτερο πληθυσμό (πρώην Δήμος) από το Καπανδρίτι και το Καπανδρίτι να έχει δηλωμένα τα διπλάσια σχεδόν τετραγωνικά στην οικιακή χρήση;;;;; ******
 

Ας δούμε όμως τον επαγγελματία του Αυλώνα :
Ένα κατάστημα-γραφείο-καφενείο-καφετέρια-χασάπικο -ψιλικατζίδικο,πλήρωναν μέχρι χθες για 100 τετραγωνικά μέτρα 150 ευρώ το χρόνο,δηλαδή 12,5 ευρω το μήνα.Με τις αναπροσαρμογές των δημοτικών τελών θα πληρώνουν πλέον 240 ευρώ το χρόνο,δηλαδή 20 ευρώ το μήνα. Κινδυνεύει να ερημώσει ο Αυλώνας και οι επαγγελματίες να χάσουν τις δουλειές τους για 7,5 ευρω το μήνα;;;;;Αστεία πράγματα.!!!!!Κόφτε το καλαμπούρι και αφήστε στην άκρη το όψιμο ενδιαφέρον σας!!!!!!!!!!!!
Αγαπητοί "Αυλωνομάχοι",κ. Λέκκα,κ Σιδέρη,κ Σαμπάνη,το ενδιαφέρον σας δεν είναι οι κάτοικοι του Αυλώνα. Εσάς σας ενδιαφέρει ο ΕΧΩΝ ,σας ενδιαφέρει ο κάθε Σουπερμαρκετάς,σε αντίθεση με τη Νέα Δημοτική Αρχή που την ενδιαφέρει  να επιβιώσει το μανάβικο και  χασάπικο της γειτονιάς.
-Αγαπητοί "Αυλονωμάχοι",κ.Σιδέρη,κ.Λέκκα,κ.Σαμπάνη,σας ΠΡΟΚΑΛΩ,αν τα δάκρυα σας είναι αληθινά και όχι κροκοδείλια ζητήστε με έγγραφό σας να συγκροτηθεί επιτροπή επανακαταμέτρησης  των κατοικιών του Αυλωνά.Εδώ να δείς μαργαριτάρια,εδώ να δείς μηδενικά δημοτικά τέλη.Εδώ σε θέλω κάβουρα!!!!!όλα τα άλλα δάκρυα είναι για να παραμυθιάζεται του συγχωριανούς σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: