Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Ο ΛΑΟΣ ψηφίζει ΟΧΙ.Αυτά είναι τα μέτρα του ΝΑΙ










Οι προτάσεις των “Θεσμών” περιέχουν περαιτέρω περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, αύξηση φορολογίας σε κρίσιμους παραγωγικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας και το ξεπούλημα στρατηγικών επιχειρήσεων όπως της ΔΕΗ. 

Δείτε ενδεικτικά:
  • ΦΠΑ 23% στα ξενοδοχεία και την εστίαση,
  • Κατάργηση των επιδοτήσεων για τον φόρο κατανάλωσης στο πετρέλαιο ντιζελ για τους αγρότες, καλύτερη στόχευση και μείωση στην επιδότηση του πετρελαίου θέρμανσης για τον προϋπολογισμό του 2016.
  • Αύξηση της προκαταβολής φόρου εισοδήματος από 80% σε 100% για τα Νομικά Πρόσωπα, και από 55% σε 100% για ατομικές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες αποτελεί υπέρμετρη επιβάρυνση για όλες τις επιχειρήσεις, καθώς και τους ελεύθερους επαγγελματίες, η οποία δεν λαμβάνει υπόψη τη μείωση του τζίρου των επιχειρήσεων, αλλά και την έλλειψη ρευστότητας.
  • Εξομοίωση της φορολογίας των αγροτών με τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις
       α) Αύξηση του συντελεστή φορολόγησης από 13 % σε 26%.
       β) Αύξηση της προκαταβολής φόρου από το 27,5%στο 100%.
       γ) Κατάργηση της απαλλαγής από φόρο των επιδοτήσεων που ίσχυε για ποσό έως 12.000 ευρώ.

Μείωση της τιμής των φαρμάκων εκτός πατέντας, που θα είναι και το τελικό χτύπημα στις ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες. Με το μέτρο αυτό οι απαιτήσεις των δανειστών φωτογραφίζουν συγκεκριμένα συμφέροντα, μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΤΣΙΠΡΑ ΛΟΓΩ ΔΕΞΙΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ. ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ 100%. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΚΑΤΑ 99.999% ΣΤΟ ΟΧΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΧΙ ΕΠΟΧΗ. ΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ MOY, ΑΝΩΝΥΜΕ, 1 Ιουλίου 2015 - 10:28 μ.μ.

META THN " OXI EΠOXH" ΠΟΥ ΛΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.. ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ.. ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ. ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ, ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΓΕΛΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.....
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΕΣΩΤΤΕΡΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΨΟΓΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..., ΑΛΛΟΙΩΣ, ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΣΕΡΙΤΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ , ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ..
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΓΕΜΑΤΟ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.... ΚΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ.... ΑΥΤΟΜΑΤΑ.. ! ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ ΕΞΩ..

Ο ΩΡΩΠΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΛΟΓΩ ΔΕΞΙΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΚΤΛ ΚΤΛ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΗΜΟΥΝ ΑΦΕΛΗΣ ΔΕΣΜΙΟΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ: ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΔΕΣ ΨΗΦΙΖΑΜΕ, ΜΑΣ ΠΕΤΑΓΑΝ ΤΗΝ ..ΦΟΛΑ ΕΝΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ ..
ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΗΛΘΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΟΧΗ, .. ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΗΝ ΦΩΦΗ , Μ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΙΑ...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ , ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟΝ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ !!!!



Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΩΡΩΠΙΩΤΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΓΑΛΛΩΝ, ΑΥΣΤΡΙΑΚΩΝ ΚΤΛ. ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ). ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΞΕΡΟΥΝ; Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΦΩΦΗ ΞΕΡΟΥΝ;