Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Η "ξύλινη" παραπληροφόρηση στο Δήμο Ωρωπού

Όποιος δεν πληρώνει.......πρέπει να πληρώσει!!!!!Αυτά είναι τα μηνύματα από την "έμμισθη πέννα" του Ωρωπού!!!!!!!Οι σκυλοτροφές τέλειωσαν!!!!!!Τα "σκυλιά" είναι πεινασμένα!!!!!!Πεινάω ρε !!!!!
Τώρα έχετε ευρουλάκια.....ας είναι καλά το νερό!!!!!!
Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα για το Λιμενικό Ταμείο Ωρωπού, θέλω να κάνω μια δημόσια διαπίστωση.Ο Αντιδήμαρχος οικονομικών κ.Ανδρέας Γαζβινιάν δικαιώθηκε και με την βούλα,μετά από τρία χρόνια!!!!!πολύ καλά!!!!Ας ελπίσουμε μετά από αυτή την εξέλιξη το Λιμενικό Ταμείο να βρει το δρόμο της συνεργασίας και της συνεννόησης για το καλό των δημοτών.Η συνέχεια διενέξεων και αντεγκλήσεων πλέον δεν έχουν κανένα νόημα.Η "νομιμότητα" δεν είναι ούτε του ενός ούτε του άλλου,είναι όλων μας !!!!!!
Η "έμμισθη πένα" πλέον δεν έχει ρόλο και πρέπει να βρει!!!!!!Ψάχνει!!!!! ψάχνει!!!!!θα βρει κανένα κουτό!!!!
Ο Ανδρέας Γαζβινιάν έχω την εντύπωση δεν μπορεί να φωτογραφίζεται μέσα από δημοσιεύματα των "σκυλοτροφών".Ο κ.Γαζβινιάν είναι συνιδρυτής της παράταξης του πρώην Κοινοτάρχη Συκάμινου,μαζί με τον κ.Βελντανιώτη και τον κ.Δέδε,είναι ο άμισθος Αντιδήμαρχος Οικονομικών,είναι η οικονομική ψυχή του Δήμου. Είμαι σίγουρος αν ο ίδιος επιθυμούσε να πει κάτι θα το έλεγε δημόσια.Απλά η "έμμισθη πένα" ψάχνει για "ζωοτροφες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: