Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

ΑΦΙΔΝΕΣ: "Παιδική χαρά"...βγάζει μάτια!!!!!!!

Αυτή η παιδική χαρά που βλέπετε σε σημερινή φωτογραφία βρίσκεται στις Αφίδνες και μάλιστα σε κεντρικότατο σημείο.Ο ξερός Πεύκος έχει πέσει πάνω στη βρύση......και ο Θεός βοηθός!!!!!!
Ρε καλόπαιδα των Αφιδνών εκεί περνάτε κάθε μέρα .......δεν το βλέπετε;;;;;;;;έχετε πούσι;;;;;Τα χορτάρια ποιός θα τα κόψει;;;;;;;
Και σε τι διαφέρετε από την προηγούμενη δημοτική αρχή;;;;;;;;;;
Σε ένα διαφερετε,η προηγουμένη Δημοτική αρχή τα ξύλα από το ξερό πεύκο θα τα μοίραζε στις "αυλές"!!!!!!!!!!!!!Εσείς απλά αδιαφορείτε εγκλυματικά!!!!!!!
Αυτη ειναι η νομοθεσια για τις παιδικες χαρες:
Κάθε παιδική χαρά λειτουργεί με ευθύνη του οικείου δήμου. Ως εκ τούτου, κάθε δήμος οφείλει να τηρεί το θεσμικό πλαίσιο προκειμένου να εξασφαλίζει την ακίνδυνη χρήση των παιδικών χαρών, αφού προηγουμένως έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή λειτουργία τους.
Οσάκις ο οικείος δήμος κρίνει ότι μια παιδική χαρά είναι ακατάλληλη οφείλει να τη σφραγίζει ο ίδιος άμεσα ή να αποξηλώσει τα επικίνδυνα παιχνίδια σύμφωνα με τις αναλυτικές οδηγίες που έχει δώσει το Υπουργείο κατά καιρούς.
Κατά συνέπεια, σε περίπτωση ατυχήματος σε παιδική χαρά, η οποία δεν είναι σφραγισμένη και είναι προσβάσιμη στο κοινό, ο οικείος δήμος ουδόλως αποποιείται την ευθύνη του με την τοποθέτηση πινακίδας στην οποία αναγράφεται ότι η παιδική χαρά δεν διαθέτει πιστοποίηση και η χρήση της γίνεται με ευθύνη των γονέων ή των συνοδών των ανηλίκων

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκεί στις αφιδναις δεν υπάρχει αντιπολίτευση;

Ανώνυμος είπε...

Ξυπνάτε ρε εσείς τις αντιπολίτευσης στις αφιδνες σας έχει κοιμήση ο τοξικος από το συκαμινο; έλεος είστε καλύτερη από αυτους

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΤΡΟΠΗ

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΧΕΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΑΣΑ ΑΦΗΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΘΑΦΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΤΗΣ. ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΝΕΚΡΟΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΑΦΗ ΚΑΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΑΦΗ ΦΟΒΕΡΟ ΠΑΝΤΩΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΚΡΟ.ΣΗΜΕΙΩΣΗ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΑ ΜΑΛΑΚΑΣΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΙΣΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε τον 8.38 δεν τους νοιαζουν αυτά που λες αν τους εσκαγαν κανα κατομπαλο όλα θα γινονταν

Ανώνυμος είπε...

Κώστα τώρα με αυτά που μαθενει ο έμμισθος θα πάει τελείως απέναντι ρε αλιδες ποιον δουλεύετε;

Ανώνυμος είπε...

Ρε Κώστα μόνος εμεινες ο ασωπος γαργαρα μέχρι το χημικό αλί. Έχει στην εφημερίδα όλος τυχαίος ο αλί απαντά στο ίδιο φύλο του ηλιασκου όλα έχουν τιμή άραγε;

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΕΦΑΝΕ ΔΑΒΡΗ εισαι υπευθυνος για τα καπη του δημου. Ποιος εδωσε εντολη το καπη ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ καθε κυριακη να ειναι κλειστο? Η υπευθυνη [που ειναι εμμισθη υπαλληλος της ΚΕΔΩ] απο που πηρε αδεια?

Ανώνυμος είπε...

Ο Αντιδήμαρχος Αφιδνων έβγαινε από το φερυ μποτ με το αμάξι του δήμου Κυριακάτικα που είχε πάει;

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΤΟΝ ΔΑΥΡΗ !!!!
ΤΟΥ ΕΙΜΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ !!!!

Ο ΩΡΩΠΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΥΓ : Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ , ΕΠΙ ΦΟΡΙΑΡΗ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΑΘΗΜΑ, ΞΑΝΑΠΗΓΑ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ Ο ΜΕΓΑΣ ΔΑΥΡΗΣ ΤΗΣ ΚΕΔΩ, - ΝΑΙ Ο ..ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΧΟΛΗΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΟΡΓΙΑΡΗ, ΔΕΝ ΜΕ ΔΕΧΘΗΚΕ, ΚΙ ΕΤΣΙ Μ΄ΕΣΩΣΕ, ΘΑ ΕΙΧΑ ΕΓΛΩΒΙΣΤΕΙ Μ΄ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΥΓΥΡΝΟΥΝ ΕΠΙ ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ... ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΛΙΓΕΣ ..
ΕΤΣΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ... ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝ.. Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΦΕΥΓΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ , ΝΕΟΦΕΡΤΟΙ, ΚΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ, ΕΡΗΜΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.. ΟΥΡΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ... ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ..

ΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ, ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ , ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ...
ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; ΣΕ ΠΟΙΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ή ΩΡΩΠΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ; ΣΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ ;
ΚΡΙΜΑ .....









Ανώνυμος είπε...

Ο προεδρος του Δ.Σ ειναι μεγαλη γλαστρα του δημαρχου. YES MAN!! Στο προχθεσινο Δ.Σ την διαμαχη μεταξυ Δεδε και Χασιωτη αντι να παρει θεση και να ληξει το θεμα οπως οριζει ο νομος τον καπελωνε και μιλουσε ο δημαρχος. Τελειες δημοκρατικες διαδικασιες. Η ανικανοτητα σας κυριοι τιποτα σε ολο της το μεγαλειο.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΣ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ. Α ΡΕ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΑΙΟΙ ΔΙΩΞΑΤΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΤΕ 3ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

OKAΦΕΤΖΗΣ -ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΛΑΣΤΡΑ ΑΛΛΑ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Κ'ΔΕΔΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ.ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ--ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΑΚΙΑ-- ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΥΒΙ ΣΟΥ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΣ.ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΕΙΡΩΝΑΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΑΛΑΖΟΝΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ?ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΟΓΙΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ. ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΩΡΩΠΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ.