Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Ρούσση και τον Βελντανιώτη έφαγαν "λούτσο" ή "γλαρόσουπα";;;;;;

Νέα "ακροδεξιά συνιστώσα" στο Δήμο Ωρωπού...χα....χα...!!!!!!!!

Συνάντηση του δημάρχου με τον Γιάννη Μπαλάφα, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με το μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μπαλάφα, είχε συνάντηση στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ωρωπού Θωμάς Ρούσσης. Παρευρέθη και το μέλος του ΖΥΡΙΖΑ Σταύρος Καραγκούνης, καθώς και ο ΑντιδήμαρχοςΔημήτρης Βελτανιώτης.
Θέματα που απασχόλησαν τη συζήτηση που ακολούθησε, ήταν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και όπως είναι φυσικό και το θέμα του ανείσπρακτου χρέους της «Νέας Οδού» προς το Δήμο, ύψους 2.457.816 ευρώ, το οποίο οφείλεται σε τέλη και προσαυξήσεις μέχρι 17-3-2014.
Το ζωτικής σημασίας για το Δήμο θέμα αυτό, το οποίο ταυτόχρονα είναι και απόρροια της προκλητικής συμπεριφοράς της «Νέας Οδού» σε σχέση και με το χαράτσι των διοδίων που έχει επιβάλει στους πολίτες και τους επισκέπτες του Ωρωπού η εταιρεία, ο κ. Μπαλάφας υποσχέθηκε πως θα το φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.
Συζήτηση έγινε και για το θέμα της πορθμιακής γραμμής Ωρωπού-Ερέτριας η οποία σταματά για τους χειμερινούς μήνες και αναζητούνται λύσεις.
Ο κ. Γιάννης Μπαλάφας έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της Δημοτικής Αρχής για κάθε θέμα που μπορεί να βοηθήσει, αναγνωρίζοντας πλήρως τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Ωρωπού.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μράβο κύριε ξύλο!!! Πολύ καλή προβολη κάνετε στο ψινάκη του Ωρωπού. Όσοι ήταν στο χθεσινό Δ Σ είδαν πολλά περισσότερα κύριε ξύλο!!!