Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Λυπάμαι για τον Δήμαρχο Ωρωπού,για το Δημοτικό Συμβούλιο και τις Δημοτικές παρατάξεις

Δεν πάει καιρός από την πρόσφατη αυτόφωρη  δίωξη μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και κατοίκων της περιοχής για τα παράνομα και ληστρικά διόδια ......κανείς πλέον δεν διαμαρτύρεται!!!!
Σε αυτή την αυτόφωρη δίωξη,η όποια μάλιστα έχει πάρει και δρόμο με ποινικές διώξεις,ένας από τους βασικούς δικηγόρους των δημοτικών συμβούλων ήταν ο Νίκος Μαυρομάτης.
Ο Νίκος Μαυρομάτης έφυγε από την ζωή και λυπάμαι για την απουσία σας!!!!!!!!
Σεμνός κι “άγνωστος” στουςσημερινούς “πολιτικούς”, δικηγόρος κι αγωνιστής του αντιδικτατορικού αγώνα.
Ο Νίκος ήταν στέλεχος της αντιστασιακής οργάνωσης του Αλέκου Παναγούλη «Ελληνική Αντίσταση». Ιδρυτικό μέλος μιας από τις πρώτες οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ αμέσως μετά τη δικτατορία: Τοπική Οργάνωση Αγίων Αναργύρων, στη Δυτική Αθήνα. Ήταν το ΠΑΣΟΚ της 3ης του Σεπτέμβρη, του Ανδρέα Παπανδρέου, που καμία σχέση δεν έχει με τους σημερινούς γερμανοτσολιάδες της... κυβερνητικής συνιστώσας του Σαμαρά και της ακροδεξιάς.
Εκεί, μαζί με στελέχη της αντιδικτατορικής οργάνωσης “Κ.Ο. Μαχητής”, αγωνιστές του Π.Α.Κ., αγωνιστές του Ανένδοτου, της ΕΔΑ, της ΕΑΜικής αντίστασης, έστησαν μια οργάνωση που “ζήλευαν” όλα τα κόμματα της μεταδικτατορικής αριστεράς...
Οι φίλοι του, οι σύντροφοί του, οι συναγωνιστές του τον αποχαιρέτησαν μια σημαδιακή μέρα για τη σύγχρονη ιστορία μας, τη Δευτέρα 17 Νοέμβρη, επέτειο της Λαϊκής Εξέγερσης, στις 14:30, στο νεκροταφείο των Αγίων Αναργύρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: