Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Απρόσκοπτη η θητεία στον Ωρωπό.Δεν υπάρχει θεμα με τη ποσόστωση

Αφού μάθαμε στου "κασίδη το κεφάλι".........βλέπε εκπρόθεσμη ένσταση Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας 2011.....βέβαια μάθαμε να μετράμε .........αποφασίσαμε και πάλι να "παρέμβουμε"!!!!!!!Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω μέσα!!!!!!!!

Αυτή τη φορά η "παρέμβαση" είναι ουσιαστική.Πραγματικά ένας είναι ο τρόπος να λυθεί το πρόβλημα της ΠΟΣΟΣΤΩΣΗΣ!!!!!!!!Η ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΛΟΥ!!!!!!!!Νομικό τμήμα,υπηρεσίες Δημοτολογίου και ομάδα εξειδικευμένων γιατρών τρέχουν να προλάβουν,ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΕΠΕΒΑΣΗ και σε πιθανό έλεγχο από το Δικαστήριο την προσεχή Τετάρτη να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα.
  Ευκολότερη η αλλαγή φύλλου από άνδρα σε γυναίκα.
...............Η χειρουργική αντιμετώπιση διόρθωσης φύλου από άντρα σε γυναίκα είναι πλέον μια εύκολη διαδικασία, με σύντομο χειρουργικό χρόνο (2,5 – 3 ώρες) από έμπειρο πλαστικό χειρουργό, μιας-δυο ημερών νοσηλείας, και εύκολης μετεγχειρητικής πορείας. Ο πιθανός μετεγχειρητικός πόνος είναι ελάχιστος και αντιμετωπίσιμος με απλά παυσίπονα.......

8 σχόλια:

ωρωπιοτης είπε...

ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Η ΧΑΡΑ ΒΕΡΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ?ΦΟΒΗΘΗΚΕ Ο ΘΩΜΑΣ...ΜΗ ΚΑΝΝΗ ΖΗΜΙΕΣ?ΤΟΝ ΨΑΧΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΟ...ΕΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΩ..ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΘΩΜΑ. ΧΑΧΑΧΑ.

Ανώνυμος είπε...

έχω στο μυαλό μου 2-3 ή 4 ή και 14 που προκειμένου να γλείψουν κανένα κοκαλάκι θα άλλαζαν όχι μόνο φύλλο αλλά και ό,τι άλλο θα μπορούσε να αλλαχθεί ως την τετάρτη!

Ανώνυμος είπε...

το σίγουρο είναι ότι θα αλλάξουν δόντια... για καλύτερο μάσημα!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ χολή βγάζεις ρε μεγάλε !!!! Τι έχασες ή τι θα χάσεις και μισείς τόσο τον Ρούσση ;
Δεν σε ξέρω προσωπικά, αλλά πραγματικά εσύ υποφέρεις .... !!!!!

Πέρα από ιδεολογίες και συμπάθειες, εσύ προτιμούσες τον Οικονομάκο και τον Φοριάρη να διοικούν τον δήμο ; Οι άνθρωποι αντιπροσωπεύουν μια Ελλάδα που πέθανε, είναι μια γενιά που μας έφερε στον πάτο κυριολεκτικά !!!!
κρίμα, γιατί στην παλαιοκομματική και κομπλεξική νοοτροπία τους, παρέσυραν και αξιόλογους συνεργάτες τους .......

Ο Ρούσσης είναι παρασάγγας καλύτερος, όπως καλυτερός τους είναι και ο Γιασεμάκης.
Ο κόσμος ψήφισε, ας τους φωτήσει ο Θεός, να συνεργαστούν για τον καλό αυτού του τόπου....
Οι απελθόντες πάει πιά, " πέθαναν" πολιτικά. Στο Ιατρείο του ΄ένας και στα βουνά πάλι με την γκλίτσα του ο άλλος !!!!!

Ενας Ωρωπιώτης

ΥΓ και με την ευκαιρία, ούτε ένα θετικό δεν βρισκεις στον Ρούσση ; ....

Ανώνυμος είπε...

ΓΚΙΚΑΚΗ ΠΟΛΥ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΣΥ ΟΥΡΑ.ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΜΠΟΙ ΣΟΥ.ΤΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ?ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ[200Ε]ΕΚΑΣΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΛΑΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ?..ΠΟΥ?...ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ...ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΑΜΟΝΗ

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΖΟΡΙ.....

Ανώνυμος είπε...

Τα πραγματικα προβληματα του θωμα θα αρχίσουν με το ανακοινωθούν οι αντιδημαρχίες αν και λιγο πολυ αν τους κοιτούσες στην ορκωμοσία θα καταλάβαινες

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ. ΟΥΤΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ. ΜΟΝΟ ΣΤA ΤΗΛΕΦΩΝA ΤΑ ΛΕΝΕ;