Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Εξακολουθεί να παραπληροφορεί η πληρωμένη πέννα

-Ο παραπληροφορών κατά συρροή!!!!!!!!
-Για ποιο λόγο ο πρώην κοινοτάρχης Συκάμινου επιθυμεί την επανάληψη των εκλογών προσπαθώντας να ακυρώσει τον κ.Γιασημάκη;;;;;;;;;;;

Αυτή είναι η πραγματικότητα για τον Δήμο Ιάσμου και σωστά δεν έγινε δεκτή η ένσταση
.

ΤΟ ΑΙΧΜΗΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΜΟΥΤΖΑ Θέλοντας να εξετάσει τη δυνατότητα που του δίνει ο Νόμος για περαιτέρω κινήσεις ο Κυριάκος Αμούτζας δε θέλησε να κάνει δηλώσεις πριν μιλήσει με τον δικηγόρο του. Πάντως το πρώτο σχόλιο προήλθε από την οικογένειά του και συγκεκριμένα από το γιο του, Γιάννη, που ήταν κοντά στον πατέρα του σε κάθε βήμα, τόσο στην κατάρτιση του συνδυασμού όσο και στην κατάθεση της ένστασης. Ο ίδιος ανήρτησε ένα αιχμηρό σχόλιο στο προφίλ του σε κοινωνικό μέσο δικτύωσης, όπου μεταξύ άλλων γράφει «με μειοψηφία 2-1 απορρίφθηκε τελικώς η ένσταση του συνδυασμού μας κατά του κύρους των εκλογών. Το σκεπτικό της απόφασης δεν στέκεται προφανώς στις αιτιολογίες που προέβαλε ο ΝΙΚΗΤΗΣ των εκλογών στην αντένσταση του αλλά σε κάτι που προκαλεί πραγματική έκπληξη. Ο οποιοσδήποτε συνδυασμός κατά την κατάθεση του μπορεί να πληροί τις προϋποθέσεις ποσόστωσης, ωστόσο αν αμέσως μετά τα πρόσωπα (γυναίκες) αντικατασταθούν τότε δε συντρέχει λόγος ακύρωσης. Περιμένοντας και την επίσημη τοποθέτηση του αρχηγού του συνδυασμού εγώ το μόνο που πρέπει να πω μετά από όλα αυτά είναι ξανά και ξανά ένα μεγάλο ευχαριστώ για το 49,1% και ένα μεγάλο συγγνώμη για την πίκρα που δώσαμε στον κόσμο.  Σαφώς και με σεβασμό στην κρίση των δημοτών από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα συνεχιστεί το ‘Όραμα Αναγέννησης’ του τόπου. Διαβεβαιώνω επίσης σε όλους τους τόνους ότι αυτή η πολυετής προσπάθεια που έχει έντονο παρελθόν και παρόν έχει όλα τα φόντα να έχει ένα εξαιρετικό μέλλον».  Η απόφαση θα τοιχοκολληθεί στο δικαστικό μέγαρο Κομοτηνής την ερχόμενη Τετάρτη, ενώ ο Κυριάκος Αμούτζας έχει το δικαίωμα προσφυγής στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"-Για ποιο λόγο ο πρώην κοινοτάρχης Συκάμινου επιθυμεί την επανάληψη των εκλογών προσπαθώντας να ακυρώσει τον κ.Γιασημάκη;;;;;;;;;;;"

αυτό νέο κόλπο είναι τώρα?

έχουν τρομοκρατηθεί...!

Ανώνυμος είπε...

EINAI POLI APLO . GIATI AN PAI STI KODRA ME TON GIASIMAKI THA PA8I PANOLE8RIA