Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Ιωάννα Στεργίου,ανοικτή συνέλευση

                  Ανοικτή Συνέλευση-Κάλεσμα

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013 στις 19.00μμ στο Σαπανίδειο Πνευματικό Κέντρο Νέων Παλατίων,σας καλούμε στην ανοικτή συνέλευση της Δημοτικής Παράταξης "ενεργοί πολίτες-η άλλη πρόταση",στο νέο ξεκίνημα μπροστά στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τοπική Κοινότητα του Δήμου Ωρωπού ο οικισμός της Ιπποκρατείου Πολιτείας ;

http://topofathens.gr/index.php/the-news/59-2013-02-20-10-31-46/392-2013-11-10-08-23-24

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΟΟΑΠ ΑΦΙΔΝΩΝ vs ΓΠΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ

Απ΄ την μεταβολή των ισχυουσών χρήσεων γης στον οικισμό του Πολυδενδρίου, οι οποίες επέρχονται απ΄ το προωθούμενο ΓΠΣ, εκτιμάται ότι δημιουργούνται με μέτριους υπολογισμούς (αρτιότητα 4 στρέμματα, κάλυψη 20%, σδ 0,4, μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος 11 μέτρα) αφορολόγητα κέρδη για ιδιώτες υπέρ τα 1,6 δισεκατομμύριο ευρώ !!!.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί αυτό το Περιβαλλοντικό «Έγκλημα» δηλαδή το «στρίμωγμα των εμπορικών δραστηριοτήτων» να εξελιχθεί στο ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ με την ταυτόχρονη Υποβάθμιση των ΑΦΙΔΝΩΝ με την δήθεν διατηρούμενη αγροτική γη που «παράγει φορτηγά» αντί ισόρροπης και ισότιμης ανάπτυξης των 2 γειτονικών Κοινοτήτων ;

Δεν θα έπρεπε ο Δήμος Ωρωπού να συντονίσει το ΣΧΟΟΑΠ Αφιδνών και το ΓΠΣ Πολυδενδρίου ;

Όχι μόνο επιτρέπεται (παρ. 3 του άρθρου 30 του Ν. 3889/10, ΦΕΚ-182/ Α/14-10-10) για λόγους προστασίας του περιβάλλοντος ή για λόγους άρτιας χωρικής, πολεοδομικής οργάνωσης και κοινωνικοοικονομικής ανάπτυξης των νέων δήμων, ακόμη και ήδη εγκεκριμένα ΓΠΣ ή ΣΧΟΟΑΠ σε εδαφικά τμήματα του νέου Δήμου που συγκροτήθηκε με το ν. 3852/2010 να τροποποιούνται ή αναθεωρούνται κατά τις κείμενες διατάξεις χωρίς να ισχύει στην περίπτωση αυτή ο χρονικός 5ετης περιορισμός της παραγράφου 7 του άρθρου 4 του ν. 2508/1997, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση επιβάλλεται τα 2 υπό εκπόνηση σχέδια (ΣΧΟΟΑΠ & ΓΠΣ) των όμορων Καποδιστριακών Κοινοτήτων και οι 3 υπερτοπικές δραστηριότητες («ΒΕΠΕ Τεχνόπολη-Ακρόπολις», Πολεοδομικό κέντρο - ΖΕΑ ΣΣ Αφιδνών και η ζώνη εμπορικής δραστηριότητας δευτερογενούς και τριτογενούς τομέα Πολυδενδρίου) να συντονιστούν από τις Tεχνικές Yπηρεσίες και τον αρμόδιο Aντιδήμαρχο κ. Βαγγέλη Ηλιάσκο και να εγκριθούν μαζί από τα όργανα και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ωρωπού.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΟΡΣΑ έχει άποψη για το θέμα ως συντονιστικός φορέας ή άπλα το αγνοεί ή ακούσια ή εκούσια θα αφήσει να εξελιχθεί ;

Για μια ακόμη φορά το σιδηροδρομικό μέσο μαζικής μεταφοράς και τα πλεονεκτηματά του αγνοούνται στην πολεοδομική σχεδίαση, που λαμβάνει υπόψη της και ιεραρχεί ψηλότερα άλλους παράγοντες ή ιδιωτικές προτεραιότητες .

Ενδιαφέρον θα έχει αν υπάρξει η άμεση παρέμβαση οποιουδήποτε συνδυασμού του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα επιδείξει τη βούληση και την ικανότητα για την επίλυση του σοβαρότατου αυτού θέματος με ενιαίο, αντικειμενικό και δίκαιο τρόπο .

Ανώνυμος είπε...

http://oropos.gov.gr/grafeio-dimarhou/grafeio-tipou/anakoinoseis/item/%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CE%AF%CE%B1.html

«ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΑΝ ΟΙ ΚΟΙΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ» στον διαδικτυακό χώρο του Δήμου Ωρωπού προκύπτει ότι «…Ένα άλλο μείζων θέμα που επιλύθηκε για το Πολυδένδρι αφορά στην αλλαγή της χρήσης γης της Α’ Ζώνης σε ζώνη εμπορικής δραστηριότητας δευτερογενούς και τριτογενούς τομέα. Η τροποποίηση της Ζώνης Α’ έγινε σχεδόν ολόκληρη αποδεκτή από τον ΟΡΣΑ όπως προβλεπόταν στην αρχική μελέτη».

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΟΟΑΠ ΑΦΙΔΝΩΝ vs ΓΠΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ

http://topofathens.gr/index.php/the-news/53-2012-09-29-05-45-45/386--vs-