Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και ο Ωρωπός

Προς Ωρωπαίους..επιστολής το ανάγνωσμα!!!!!!.......
...........περί ηθικής και κομματικής νομιμότητας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ
.............Αυτοδιοκητικές εκλογές
...............  οι οργανώσεις μας να προχωρήσουν στα παρακάτω:
  • Ενίσχυση των ήδη υφιστάμενων παρατάξεών μας, αναβάθμιση των παρεμβάσεών μας στα τοπικά πράγματα. Δημιουργία αυτοδιοικητικών παρατάξεων, εκεί όπου δεν έχουμε ήδη, με ανοιχτό κάλεσμα.
Ερώτημα:1.Στό Δήμο Ωρωπού υπάρχει Δημοτική παράταξη;;;;;;;;;;;;
                2.Οι "ενεργοί πολίτες" τι είναι;;;;
  • Αναζήτηση συγκλίσεων και συνεργασιών με τοπικές κοινωνικές δυνάμεις, συλλογικότητες, κινήματα κ.λπ., στην κατεύθυνση δημιουργίας ευρύτερων συσπειρώσεων με άξονα την απόρριψη των μνημονίων και του «Καλλικράτη» και την υπεράσπιση του κοινωνικού κράτους, των δημόσιων αγαθών και της δημοκρατίας.
  • Μέσα από τις διαδικασίες αυτές, θα προκύψουν και τα πρόσωπα που είναι κατάλληλοι/-ες για υποψήφιοι/-ες, όχι μόνο Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες, αλλά και για όλες τις υπόλοιπες θέσεις του ψηφοδελτίου, επιλογή η οποία θα εγκριθεί από τις οικείες οργανώσεις και όργανα. Ειδικά για τους μεγάλους δήμους, με πληθυσμό πάνω από 60.000, και για τις 13 περιφέρειες, θα ληφθεί ειδική απόφαση της ΚΕ, κατόπιν διαβούλευσης με τις τοπικές οργανώσεις και όπου χρειάζεται με τη σύμφωνη γνώμη τους, βάσει του καταστατικού.
  • Προσπάθεια τα αυτοδιοικητικά μας σχήματα ανά την Ελλάδα να αποκτήσουν μία κοινή και διακριτή ταυτότητα, ως η αυτοδιοικητική έκφραση της ριζοσπαστικής Αριστεράς, με αναφορά στον προγραμματικό αυτοδιοικητικό μας λόγο.
  • Τα αυτοδιοικητικά σχήματα βρίσκονται σε στενή συνεργασία με τους εργαζόμενους σε κάθε δήμο και περιφέρεια, διαμορφώνοντας τους όρους κοινών αγώνων και κοινής εκλογικής αντιπαράθεσης στις μνημονιακές πολιτικές δυνάμεις.
  • Οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι μια καλή ευκαιρία ανάδειξης μιας νέας γενιάς αυτοδιοικητικών στελεχών, τα οποία σε συνεργασία με τα έμπειρα στελέχη μας θα είναι σε θέση να αναδείξουν και να προωθήσουν τις θέσεις μας στην αυτοδιοίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: