Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Τα δεκανίκια τού Οικονομάκου

****Κώστας Βάρναλης:"Είχα γυναίκα,είχα και ζά,είχα μια Βάσω με βυζά,μα προκοπή δεν είδα****
ΔΗΣΩ.......τι είχες Γιάννη,τι χα πάντα!!!!!!!!!!!Δεκανίκι του "Οικονομάκου" και τώρα η σειρά του Γιασημάκη....αν θυμάμαι καλά την συνεργασία της ΔΗΣΩ με την Δυναμική Πολιτεία την υπογράφει και η κ.Βαρνάβα!!!!
Δεν χάλασε η σούπα του Οικονομάκου, στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο,αφού την απαρτία του την έδωσε η παραμονή της κ.Βαρνάβα στη συνεδρίαση.Το αίολο επιχείρημα της συμμέτοχη στα δημοτικά συμβούλια,εκ μέρους της αν μη τι άλλο την εκθέτει,ήταν ευκαιρία να δηλώσει την προσχώρηση!!!
Η καταργημένη πρώην προεδρεύουσα της ΔΗΣΩ έχει πάρει το δρόμο για το "όραμα καταστροφής".....άσε να περιμένει ο κ.Γιασημάκης!!!!
Αν.....λέω αν προκύψει ποινικός έλεγχος για τον διπλασιασμό του έργου στον Αυλώνα,την κ.Βαρνάβα ποιος θα την προστατεύσει;;;;;;;
Αν .....λέω αν προκύψει ποινικός έλεγχος σε ορισμένα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου τα μέλη της ΔΗΣΩ.....ΠΟΥ ΟΜΌΦΩΝΑ ΈΧΟΥΝ ΨΗΦΊΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ποιος θα τους προστατεύσει;;;;;;;;
Ετοιμολογία δεκανίκι:"Ψηλή ράβδος με κάθετο στέλεχος,που στερεώνεται κάτω από την μασχάλη. Χρησιμοποιείται από άτομα με κατάγματα ή άλλες κακώσεις στα πόδια".
Μεταφορικά:Οτιδήποτε χρησιμεύει,ως στήριγμα σε κάποιον που δεν μπορεί να σταθεί με τις δικές του δυνάμεις.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αληθεια...μια απορια. γιατι ψηφιζαν ΝΑΙ στα παντα;;; στα νομικά προσωπα;

καπανδριτιοτης είπε...

Αυτο το λαμογιο η βαρναβα να παει οικονομακο εγω στη θεση του γιασημακη με τοσες υπογραφες που εχει βαλει θα την ειχα σουταρει

Ανώνυμος είπε...

Η Βαρναβα φιλε σπρωχνετε τεχνηεντως απο αλλα λαμογια για να παει στον Οικονομακο γιατι στο ψηφοδελτιο του Γιασημακη στο Καπανδριτι εχει συνωστισμο.Κατα τα αλλα η δημοκρατικοτητα του τεως αρχηγου της ΔΗΣΩ, προφανως μονο να δηλωνει ξερει, οτι η αποφαση ηταν ομοφωνη,οταν η προεδρευουσα της ΔΗΣΩ εκλεινε το ματι στον Οικονομακο,τα συμπερασματα δικα σας??????? ΥΓ Για να σουταρει καποιος καποιον πρεπει να ειναι στην ομαδα σου οσο για τις υπογραφες ρωτηστε την ιδια εχει πολυ καλες απαντησεις.

Ανώνυμος είπε...

Η Ελενα όλο ο κυριος Φοριαρης....και τι καλός που είναι εδω στο καπη και στην κεδώ...την έκανε και προεδρο στο καπη. 3 χρόνια τωρα ουτε συμβουλος της συμπολιτευσης να ηταν.
Ο αλλος από το Μαρκοπουλο ο κυριος απο την δησω ψηφιζε ναι σε ολα τα πανηγυρακια του νομικου προσωπου για τον πολιτισμο.....και για τα κετερινγκ στους παιδικους.....ναι σε όλα. Στο λιμενικο ταμειο του οικονομακου τον έβαλε η συμπολιτευση!!!! μπηκε τυπικα με προταση οικονομακου και οχι σαν μελος της αντιπολιτευσης. απο την αντιπολιτευση μπηκαν άλλοι. πηρε και την αναθεση με τα παγκακια 6,5 χιλιαδες ευρωπουλα.....νομιζουν πως θα τους ψηφισουν τα σογια τους.....ειναι βαθεια νυχτωμενοι ο κοσμος ξυπνησε!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ακουω και βλεπω ολο αρνητικα σχολια για την κ. ΒΑΡΝΑΒΑ ενας δεν θα της πει μπραβο που δεν πηγε σαν προβατο εκει που ηθελε ο ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ,ερχομενος μετα απο απουσια 2 και πλεον χρονων;με δεδομενο οτι αυτη και κανα δυο αλλοι προσπαθησαν να μεινει ορθια η ΔΗΣΩ;Αν εχει κανει λαθος επιλογη δεν θα της υποδειξουμε εμεις αυτο θα το κρινουν οι ψηφοφοροι.Ειμασθε σε πρεκλογικη περιοδο γιατι μερικοι απο εσας που τα λετε ετοιμαζεσθε για τετοιες κολοτουμπες που θα γελασει και το παρδαλο κατσικι,εχετε ονοματεπωνυμο σοβαρευτητε????????

Ανώνυμος είπε...

Τον Μαρκοπουλιωτη γατο εκεινον ντε με τα παγκακια τα 6500 χιλ.κυνηγουσε μεχρι δευτερας παρουσιας τον πρωην ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗ του στα Δικαστηρια και τωρα τι;εναι νομιμο, ηθικον τα περι Λιμενικου Ταμειου ε ρε πως τα φερνει η ζωη; περιμενω την αντιδραση των ψηφοφορων του και τα σογια του.ΥΓ Ο τυπος ο τοπικος γραφει για εισαγγελεις και για αλλες περιπτωσεις κρινοντας διερευνησης ειδωμεν.

Ανώνυμος είπε...

Μιλάει και η ανώνυμη αμόρφωτη εξάτμιση που μάζεψε 20 ψήφους και νόμιζε ότι θα κάνει την μεγάλη μπάζα του αιώνα μέσα από την ΔΗΣΩ !!!!! ρε κορόιδο ακόμα να κλείσεις τη μεγάλη δουλειά με τον Μπόμπολα???????
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα !

Ανώνυμος είπε...

Ζορίζεσαι Μπουλεκάκι με την δυνατή συνεργασία Γιασεμάκη –Οικονόμου;;; Δεν πειράζει θα σου περάσει κ αυτός ο καημός. Δες μόνο που θα χώσεις αυτή την φορά το βλαστάρι σου μήπως κάνει επιτέλους και αυτό πολιτική καριέρα. Κοίτα μόνο μην το κάψεις το παιδί από τα εικοσιπέντε του και το κάνεις και αυτό σαν τα μούτρα σου. Τουλάχιστον προστάτεψε τον μικρό αν έχεις έστω λίγο μυαλό (που αναζητείται και αυτό το λίγο , αν κρίνω από τις τρέλες που συνεχίζεις …) για να μην έχει την δική σου τύχη… !!!

κωστας είπε...

σιγά μη τρυπήσουν το καλτσόν!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Απαντηση ο/η 21/112013 5:28 Ποσο μου αρεσεις χαχανουλη να παρεκτρεπεσαι πες οτι θες εγω δεν γλυφω κανεναν και το απεδειξα να καταγγειλω δημοσια αυτα που πιστευα για την παραταξη(ΔΗΣΩ).Σας ποναει ακομα αυτα που ειπα και θα πω και αλλα οταν εγω κρινω να το μαθει ο κοσμος ποιοι εχουν τις τυχες στα χερια τους και τι επιδιωκουν.Μαθε κατι χαχανουλη οτι με τα κοινα ασχολουμε απο την αρχη της θητειας ΜΕΞΗ,ΓΑΒΡΗΛ και οχι απο την ΔΗΣΩ αθορυβα χωρις τυμπανοκρουσιες.ΣΤΗΝ ΔΗΣΩ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ. Αν ειχαν υλοποιησει αυτα που τους ελεγε ο "αμορφωτος" για την αναπτυξη της περιοχης τωρα χαχανουλη η περιοχη θα ηταν θωρακισμενη απο την κριση.Καταλαβαινεις τι σημαινε να επενδυσουν 15.000.000 ευρω(2002-2005) σε πρωτο σταδιο τριετιας χωρις να υπολογισθουν τα εργα υποδομης κλπ θα αλλαζε οψη ολη η περιοχη.Κριτικη ανοητε να κανεις σε εκεινους που φρεναραν την αναπτυξη ολα αυτα τα χρονια μπας εσυ και τα παιδια σου βρισκατε ενα μεροκαματο στην αυλη σας το τι θα εκανα εγω βλακα σε νοιαζει; Κυριε χαχανουλη μιλας με εναν ανθρωπο που εχει ζησει σε σαλονια και αλωνια.Ο ανθρωπος δεν μετριεται ουτε με τα διπλωματα ουτε με τους ψηφους αλλα με την ικανοτητα του. Οταν καταλαβει το συνολο του εκλογικου σωματος ποιοι θελουν να τους εκπροσωπουν τοτε ισως υπαρχει ελπιδα, προς το παρων ψηφιζουν "ΦΕΛΛΟΥΣ" σαν και σενα.Εγω βαζω το ονομα μου χαχανουλη εσυ θα απαντησεις με το δικο σου; Ασε το ξερω οτι εισαι κοτα.ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Πρυτανις του "πεζοδρομιου" σε "κοινωνικη μορφωση".