Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Η ανεπάρκεια του "Οικονομάκου" και εμείς

Δυστυχώς κάθε μέρα και μια νέα εγκληματική ανεπάρκεια του κ.Οικονομάκου και της ανύπαρκτης δημοτικής του ομάδας .Όλοι
τους,μα όλοι τους συνυπεύθυνοι.Σε όλα τα διοικητικά επίπεδα η δημοτική αρχή είναι ΑΛΛΟΎ ......ΓΙΑΛΟΎ!!!!!!Τρις λαλούν και δυο χορεύουν!!!!!!
-Σήμερα είναι ανάγκη,όσο ποτέ άλλοτε η συστράτευση και συμπόρευση στη βάση κοινών αυτοδιοικητικών επιδιώξεων και στόχων,αλλά και ενός συμβολαίου πολιτικής και ηθικής εντιμότητας.
-Σήμερα είναι ανάγκη ,όσο ποτέ άλλοτε να σταθούμε αλληλέγγυοι στον σκληρά δοκιμαζόμενο πολίτη,για ένα Δήμο δίκαιο και απαλλαγμένο από κάθε ίχνος συνδιαλλαγής και βολέματος,για μια αυτοδιοίκηση που θα σταθεί απέναντι στην απαξίωση των πάντων.
-Σήμερα είναι ανάγκη ,όσο ποτέ άλλοτε να επιλέξουμε μια Δημοτική αρχή που θα επαναφέρει στο κέντρο του ενδιαφέροντος της την καθημερινότητα των δημοτών,θα λειτουργήσει ανταποδοτικά,θα αποκαταστήσει την χαμένη αξιοπρέπεια του Δήμου και του Δημότη.
-Σήμερα είναι ανάγκη,όσο ποτέ άλλοτε να υπηρετήσουμε το σύνολο των Δημοτικών Κοινοτήτων με  ένα πλάνο ισόρροπης ανάπτυξης, στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας και της συνεισφοράς στο κοινό δημοτικό κορβανά.
-Σήμερα είναι ανάγκη,όσο ποτέ άλωσε η ανατροπή κατεστημένων αντιλήψεων.
 Σε αυτό τον αγώνα για την ανατροπή δεν περισσεύει κανείς.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φιλεμου κωστα εσυ εχες κοληση στον οικονομακο και εδω ειναι υποψηφιος δημαρχος ο ρουσσης που ειναι υποδικος μηπως ειδες την εκπομπη εχθες του σκαι για τα τοξικα του πρωην κοινοταρχη; γιατι ειπαν εχθες οτι εναι ο κυριος υπεφθυνος και διοκετε ποινικα