Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Ο Αλέξης Τσίπρας τίμησε τους νεκρούς του Πολυτεχνείου

 Αλέξης Τσίπρας από το Πολυτεχνείο: Τίποτα δεν θα μας χαριστεί, όλα θα τα κατακτήσουμε με αγώνες

Αντιπροσωπεία του ΣΎΡΙΖΑ με επικεφαλής τον πρόεδρο του κόμματος κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο στον χώρο του Πολυτεχνείου στις 11 το πρωί του Σαββάτου 16/1.Στη φωτογραφία διακρίνονται μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΎΡΙΖΑ  Στάθης Παναγούλης με τον συνεργάτη του και μέλος της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αν.Αττικής Γιάννη Μπουλέκο.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τιμή και δόξα σε αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για να ζήσουμε ελεύθερα τα επόμενα 30 χρόνια .Τι έγινε όμως με αυτούς που έζησαν και μας ξεπούλησαν Π.Χ ο (αγωνιστής) Πάγκαλος κουμπάροι αυτού λοιποί συγγενείς που σήμερα θέλουν να καπηλευτουν τους αγώνες μας ρίχνοντάς μας στάχτη στα μάτια εκτός εάν θέλουμε τις δεξαμενές γεμάτες και εργολαβικά έργα ???

Ανώνυμος είπε...

O Γιάννης τελικά ήταν ο μόνος από την νεολαία ΔΗΣΩ που είχε το ενδιαφέρον και την ικανοτητα να ασχοληθεί με τα κοινά. Μακάρι να βγαίνουν μπροστά νέοι σε ηλικία άνθρωποι από τον τόπο μας. Μπράβο.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ,ΜΕΙΝΑΝΕ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΗΣ ΔΗΣΩ??????????????? ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ??????????? ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ??????? ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΑΠΩΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΔΗΣΩ ΟΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΙΝΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥΣ??????????....

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Γιάννη...ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ......


http://www.youtube.com/watch?v=FHb0V9B5f6g

Ανώνυμος είπε...

Ναι Γιαννη νεος εισαι αλλα εκει μεσα που μπηκες θα καεις συντομα αν θες να μην μολυνθεις παραιτησου απο οποιο δηποτε κομμα και εκφρασου ελευθερα χωρις αγκυλωσεις και οχι με μανιφεστα των κομματων.Μεινε μακρυα απο πολιτικους σχηματισμους αν θες να εχεις μια ελπιδα να σε παρουν στα σοβαρα οι πολιτες, ειδαλως θα δεις και εσυ την πορτα της εξοδου πριν ακομα καν αρχισει η πολιτικη σου σταδιοδρομια να το "θυμασε αυτο".