Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Ως Γνήσιος Προβοκάτορας.

ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΉ ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΟΥ 2010
                                                από το oroposavrio.gr

ΣΆΒΒΑΤΟ, 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2010


OROPOSAVRIO

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΛΙΤΣΑ


Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες της στήλης μας,που δεν επιδέχονται καμιά αμφισβήτηση,σε χθεσινή συγκέντρωση που έγινε στα γραφεία ου ΠΑ.ΣΟ.Κ στην Ιπποκράτους,ανακοινώθηκε η απόφαση του ΠΑ.ΣΟ.Κ να στηρίξει στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές,τον συνδυασμό Αυτοδιοικητική Συνεργασία με υποψήφιο τον Κώστα Λίτσα.
Παρόντες στην συνεδρίαση ήταν ακόμα ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης και ο υποψήφιος Δήμαρχος Στράτος Κρέπιας.
Προηγουμένως ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης ,είχε δηλώσει σαφώς πως δεν επιθυμεί το χρίσμα και είχε καλέσει ΄τους υπεύθυνους να κρατήσουν μακρυά από μικροκομματικές σκοπιμότητες αυτές τις εκλογές.

Κλείνοντας η συνεδρίαση δηλώθηκε πως η ανακοίνωση θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη ,μαζί με άλλες ανακοινώσεις υποψηφίων που στηρίζει το ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Σε αυτό το σημείο υπάρχει μια ένσταση από πλευράς Λίτσα,για τον χρόνο της ανακοίνωσης του χρίσματος.
Αυτή η ένσταση οφείλεται στους κλυδωνισμούς που θα προκαλέσει μια τέτοια ανακοίνωση στο εσωτερικό του συνδυασμού του,που κατά το ένα του μισό απαρτίζεται από στελέχη που πρόσκεινται στην Ν.Δ.
Καταλαβαίνετε λοιπόν,τι θα επακολουθούσε,από την στιγμή μάλιστα που το κόμμα της Ν.Δ έχει επίσημο υποψήφιο στον Δήμο Ωρωπού.
Με ενδιαφέρον αναμένονται οι τοποθετήσεις τόσο του Γιώργου Γιασημάκη,όσο και του Στράτου Κρέπια.
Εμείς θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Κώστα Λίτσα για αυτή την μεγάλη του επιτυχία(που κάτω από άλλες συνθήκες θα την πανηγύριζε δεόντως),και να του ευχηθούμε καλά αποτελέσματα σε αυτή του την προσπάθεια.

Υ.Γ Αν υπάρχει έστω και μια λέξη που να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα στο εν λόγω κείμενο,καλούμε το επίσημο ΠΑ.ΣΟ.Κ να βγει να μας διαψεύσει.
ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλα ποσο ΛΑΜΟΓΙΟ εισαι ρε ΜΠΟΥΛΕΚΟ ;

κωστας είπε...

Λαμόγιο είναι όποιος την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Εγώ είμαι παρόν.

Ανώνυμος είπε...

Μπουλεκο με ελαφρά πηδηματάκια την έκανες και εσυ απο το ΠΑΣΟΚ προς τον ΣΥΡΙΖΑ . Κατάλαβες ότι θα δωθει το χρίσμα απο τον ΣΥΡΙΖΑ στον λιτσα και αρχίσεις να κανεις αυτο που ξέρεις καλύτερα , να παίζεις βρώμικα . Και συμφωνώ μαζί σου δεν είσαι λαμόγιο αλλά λαμογιαρα

κωστας είπε...

Οι απόψεις μου είναι ξεκάθαρες και δημόσιες εδώ και πολλά χρόνια....και πολύ ενοχλητικός για πολλους!!!!!!
Αν ο Κωστας ειναι ΣΥΡΙΖΑ εγω είμαι αστροναύτης

Ανώνυμος είπε...

αστροναυτης δεν εισαι.εισαι ομως κομητης και οπορτουνιστης.

κωστας είπε...

-Αν κάποιοι "Αμερικάνοι" με αποκαλούν κομήτη,μάλλον έχουν τρικυμιά. Είμαι γνήσιος Αρβανίτης,γέννημα θρεμα του Καπανδριτίου.
-Την αστική νομιμότητα την υπηρετώ και εγώ και ΣΥΡΙΖΑ.Αν κάποιοι θέλουν να γεμίσουν την άχαρη μέρα τους με ψευτοεπαναστατικές ρητορείες,εγώ απλά τους ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΙ

Ανώνυμος είπε...

AYTA KANATE STIS PROHGOYMENES EKLOGES KAI PROKOPSAME.DE FTAIEI BOULEKO O XEIROKROTAKIAS ALLA KAI KATHE XEIROKROTAKIAS.OLOI AYTOI POY TO PAIZOYN EKLOGOMAGEIRES....KAI MALLON KAI SY TORA EXEIS AYTO TO ROLO XARIN SIRIZA.MA KALA MPOREIS NA PISTEYEIS OTI EXETE TIXI?POS ???KRIMA .OUTE ARXIGO DE SIMFONEITE NA BGALETE.ELEOS..........