Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Τό καμάρι του Καπανδριτίου

  Αναδημοσίευση από τα ΝΕΑ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ

Το καμάρι του Καπανδριτίου, ο ατρόμητος Τσε Γκεβάρα, ο μέγας μαχητής των βουνών και των λαγκαδιών, ο ένας και μοναδικός...

"ΠΑΡΩΝ...στην εξαθλίωση της κοινωνίας... ΠΑΡΩΝ...στα βασανιστήρια κρατουμένων... ΠΑΡΩΝ...στα στρατόπεδα συγκέντρωσης για πρόσφυγες και μετανάστες... ΠΑΡΩΝ...στο ξεπούλημα της πατρίδας... ΠΑΡΩΝ...στην κατάλυση της Δημοκρατίας.... ΠΑΡΩΝ...σε κάθε συνταγματική εκτροπή... ΠΑΡΩΝ...στις χιλιάδες αυτοκτονίες... ΠΑΡΩΝ...στους εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους... ΠΑΡΩΝ...στα μαγαζιά που βάζουν λουκέτο το ένα μετά το άλλο... ΠΑΡΩΝ...στις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας, μετά την Μεταπολίτευση... ΑΠΩΝ, από την επόμενη Βουλή, κανονίστε συγχωριανοί να είναι ΑΠΩΝ και από το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο
.............άρε Γιασημάκη........τι τον ήθελες τέτοιο γάμο..!!!!!!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

προσωπικη επιθεση λαικιστικου τυπου...τα κανουμε ολα ισωμα για εντυπωσεις.

Ανώνυμος είπε...

Απο τα συμβουλια ετσι και αλλιως δεν παταει, συγνωμη για να ειμαι δικαιος ερχεται οταν κινδυνευει να διαγραφει και οταν εχει να ανακοινωσει καμια συνεργασια, τωρα τι προβληματα εχει ο ΩΡΩΠΟΣ δεν τον ενδιαφερει αλλωστε ενδιαφερθηκε ποτε, αλλα παλι θα ειμαι δικαιος αν ο ΓΙΑΣΗΜΑΚΗΣ παρει τις εκλογες δηλωσε κατηγορηματικα οτι θα βοηθησει τον τοπο, τωρα αν βοηθηθει ο ιδιος λογω ανεργειας τοτε πρεπει να συναινεσουμε ολοι να προσληφθει με 8μηνες συμβασεις γενικων καθηκοντων μια και ειναι ανευ εμπειριας για να δει οτι ο ΩΡΩΠΟΣ αγαπαει τα παιδια του.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχα όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια Ντίνο..Από το 2000 αυτό εύχεστε και αυτό παλεύετε κάποιοι αλλά δυστυχώς τζίφος μέχρι τώρα!!!!!!!! Περαστικά παιδάκια..

Ανώνυμος είπε...

Απαντηση στον χαχανουλη 12/11/2013 1:11 με μια αλλη εξ΄ισου σοφια το λαου μας,Η ΣΤΑΜΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΒΡΥΣΗ ΓΙΑ ΝΕΡΟ "ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΩΜΩΣ ΣΠΑΕΙ" τωρα χαχανουλη????????? γελα.????????????? ΥΓ.Δεν υπαρχει προσωπικη επιθεση και λαικισμος, οταν θα πληρωνεσαι, και θα εργαζεσαι, οπως ολοι μας και σου λειψει το 8χιλιαρο και αντικατασταθει με 390 ευρω που υπεγραψε ο φιλος σου ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ, τοτε να σε δω ανταρτη των βουνων, των λαγκαδιων, πως τα φθανει η αλεπου και τα κανει κρεμασταρια.