Τρίτη 2 Απριλίου 2013

"χειροκροτάκια" πές αλεύρι!!!!!!!

Και το όνομα αυτού Δημήτριος Λεύκος!!!!!!!!!
Έρευνες για να αποδοθούν ποινικές ευθύνες σε δημάρχους  και άλλους αυτοδιοικητικούς παράγοντες για σκανδαλώδη και αδιαφανή διαχείριση των κονδυλίων σε διάφορους Δήμους της Αττικής έχει ήδη ξεκινήσει ο ειδικός ανακριτής για την διαφθορά των ΟΤΑ Δημήτριος Λεύκος.
Η έρευνα έχει επικεντρωθεί σε απευθείας αναθέσεις,κατατμήσεις έργων,έσοδα από νεκροταφεία,καθώς και η θεσμική λειτουργία των επιχειρήσεων-νομικών προσώπων.
Ποινικές διώξεις αναμένεται να ασκηθούν εντός των ημερών σε μερικούς δήμους,οι οποίοι εξακολουθούν να αποκρύπτουν τα "πόθεν έσχες".Για το πόθεν έσχες έχει ήδη κατατεθεί στη βουλή επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό εσωτερικών.
Η ανακοίνωση της ΔΗΣΩ για τις απευθείας αναθέσεις.....αν και ξύπνησε αργά......έχει ο Θεός,μάλλον πρέπει να συνδυαστεί με τους αντίστοιχους έλεγχους και τον θεσμικό ρόλο τού Βασίλη Οικονόμου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΥ.........ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΑΣΠΥΛΕ ΚΑΙ ΑΜΟΛΥΝΤΕ?????

κωστας είπε...

Μάλλον τα ελληνικά σε ορισμένους είναι περιορισμένα.Σε ότι αφορά τη σχεση μου με τον κ.Οικονόμου αυτη καθορίζεται εδω και χρόνια απο αλληλοεκτίμηση,στα πλαίσια των διαφορετίκων μας επιλογών,δεν του χρωστάω τίποτα και δεν μου χρωστάει.