Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Επιτελους.....και για το καλο του Δημου,επηλθε συμφωνια ΛΙΤΣΑ -ΡΟΥΣΣΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ με τις ευλογιες της Νεας Δημοκρατιας.!!!!!!!!!!!!!!


οι συντροφοι...!!!!!!!!

Τη Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011,στο ξενοδοχείο CARAVEL έγινε η Γενική Συνέλευση για την α νάδειξη των νέων οργάνων της Περιφερειακής  Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ).Ο Δήμος Ωρωπού εκπροσωπήθηκε από τον Δήμαρχο κ.Οικονομακο και τους Δημοτικούς Συμβούλους Θωμά Ρουσση και Παναγιώτη Πεππα.

Το ευχάριστο είναι ότι επιτέλους και και τρεις εκπρόσωποι μας, κατάφεραν σε συνεννόηση με το τομέα αυτοδιοίκησης της Νεας Δημοκρατίας να υπερψηφίσουν το Δεξιο Ψηφοδέλτιο,το οποιο μάλιστα πάτωσε....!!!!!!
                                 ε ρ ω τ η μ α τ α :


1.Ο κ.Λιτσας ήταν υποψήφιος Δήμαρχος;
2.Ο κ.Λιτσας είναι επικεφαλής του Συνδυασμού Αυτοδιοικητική Συνεργασία ;(με την ανοχή του Ρουσση και μετά από κλήρωση)
3.Ο κ.Λιτσας είναι ΠΑΣΟΚ;
4.Οι ψηφοφόροι του κ.Λιτσα (οι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ)γνωρίζουν,ότι ο εκπρόσωπος του συνδυασμού Αυτοδιοικητική Συνεργασία στήριξε στο δεξιό ψηφοδέλτιο.
Το σημερινό δημοσίευμα το αφιερώνω στους Πασοκους ψηφοφόρους του Λιτσα ,ιδιαίτερα από τον Αυλώνα.Θέλω επίσης να σας υπενθυμίσω ότι ο κ.Λιτσας έχει άριστους συνεργάτες,οι οποίοι με επιτυχία διαχειρίστηκαν Σχολικές Επιτροπές και Αθλητικούς Οργανισμούς.!!!!!!!!!!
Να τους χαίρεστε............!!!!!!!!!!!!!!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ & ΤΟΥ ΣΤΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ...

Ανώνυμος είπε...

TO LITSA TON EXI TOSO DEMENO O ROUSIS POU KAI LAOS AN XRIASTI THA IPOSTIRIXI

Ανώνυμος είπε...

NA H AΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ!!!!!
oroposavrio.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΖΑΦΕΙΡΗ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΤΟ ΙΕΡΟ ΤΕΡΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ ΕΣΥ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ Ο ΙΛΙΑΣΚΟΣ.ΟΥΤΕ Ο ΜΠΙΡΣΙΜ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 80.ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΘΩΜΑ…….ΤΟ ΘΕΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ 2014.