Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

H "βεζυροπουλα-νοικοκυρα" του ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ

  Με αφορμή τα Πολιτιστικά δρώμενα στο ΚΑΠΑΝΔΡΊΤΙ

βεζυροπουλα:Είναι η κόρη του Πασά,καλομαθημένη και δείχνει να σέβεται τον πατέρα της.Καταφέρνει πάντα να πετυχαίνει αυτό που επιδιώκει..!!!!!(ιστορικά)
                                       Ε ρ ω τ η μ α:
-Ποιος είναι Δήμαρχος Ωρωπού,η πρώην "νοικοκυρά" του Καπανδριτιου;Μάλλον κάποιοι στο Καπανδρίτι έχουν μπερδευτεί,και εξακολουθούν με ιδιοκτησιακές νοοτροπίες να δεσμεύουν πολίτες με δήθεν πολιτιστικές πρόσφορες "επί αμοιβή".
Η "ταραχώδη" θητεία της "βεζυροπουλας-νοικοκυράς"έχει κλείσει οριστικά από τις εκλογές της 14 Νοεμβρίου 2010,όσο ποιο γρήγορα το καταλάβει τόσο καλύτερα για την ίδια και τους "αυλικούς"της.(ο απολογισμός και η νομιμότητα των πεπραγμένων υφίσταται)
Αφήστε ήσυχους τους νεοεκλεγέντες τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους να καθορίσουν αυτοί ,ως οι μόνοι υπεύθυνοι την πορεία την Δημοτικής Κοινότητας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νεκροταφείο επικίνδυνων βιομηχανικών αποβλήτων στο Συκάμινο Ωρωπού !!! Χώρο που γινόταν παράνομη ταφή επικίνδυνων βιομηχανικών αποβλήτων εντόπισαν επιθεωρητές περιβάλλοντος στην περιοχή Συκάμινο Ωρωπού.

Τα απόβλητα ήταν θαμένα σε βάθος που ξεπερνάει τα 50 μέτρα και οι επιθεωρητές θεωρούν ότι χρησιμοποιούσαν το χώρο κύκλωμα διακίνησης βιομηχανικών αποβλήτων.

Υπολογίζεται ότι τα απόβλητα βρίσκονται εκεί από το 1990 και κοντά στο σημείο βρίσκονται και οι εκβολές του Ασωπού.

Σύμφωνα με την Ειδική Γραμματέα Επιθεωρητών περιβάλλοντος Μαργαρίτα Καραβασίλη, έχει γίνει δειγματοληψία των αποβλήτων προκειμένου να εντοπιστούν οι βιομηχανίες που τα προωθούσαν στο χώρο.

Στην υπόθεση υπάρχει παρέμβαση εισαγγελέα και οι αρχές εξετάζουν την εμπλοκή ενός πρώην κοινοτάρχη Συκαμίνου στο κύκλωμα διακίνισης των επικίνδυνων βιομηχανικών αποβλήτων.

ευρυνόμη είπε...

Το Ξεμάτιασμα ;
evrinomi.blogspot.com